Naar aanleiding van het nieuwe stripalbum ‘Bollywood in Bellewaerde’ komt bekend stripfiguur Jommeke dit weekend langs in Bellewaerde. Bezoe...

Jommekesweekend in Bellewaerde

Naar aanleiding van het nieuwe stripalbum ‘Bollywood in Bellewaerde’ komt bekend stripfiguur Jommeke dit weekend langs in Bellewaerde. Bezoekers kunnen dit weekend genieten van leuke activiteiten en een meet & greet met Jommeke. 


Jommeke trok naar Bellewaerde voor het gloednieuw avontuur ‘Bollywood in Bellewaerde’. Anatool heeft een job gevonden als dierenverzorger in Bellewaerde. Hij is er een paar weken aan de slag als Bollywood in het park neerstrijkt voor de opnames van een nieuw filmproject. Heel Bellewaerde staat in rep en roer, zeker als Abarad Prittanesh, de steracteur, op de eerste draaidag ontvoerd wordt! Jommeke wordt opgetrommeld en gaat samen met zijn vriendjes op zoek naar de acteur. Het kan niet anders dan dat Anatool er iets mee te maken heeft. Dit nieuwe stripalbum is te koop in de souvenirshops in het park.


Dit nieuw stripverhaal gaf de aanleiding voor een heus Jommekesweekend. Naast de attracties en dieren in Bellewaerde, zijn er tijdens het Jommekesweekend extra activiteiten. Zo kan je deelnemen aan de Jommeke Zoektocht, een signeersessie van de auteurs bijwonen, uitblazen in de knutselhoek of een bezoek brengen aan de boekenstand. 
 
Daarbovenop krijgt iedereen de kans om zijn favoriete Jommekesalbum te laten signeren door de auteurs. Bezoekers kunnen tijdens het Jommekesweekend op de foto met Jommeke en de Zingende Aap. De figuren zullen op verschillende plaatsen in het park aanwezig zijn voor een leuke selfie of een handtekening.

 
Jommekesweekend op zaterdag 23 juli van 10 tot 22 uur en op zondag 24 juli van 10 tot 19 uur. Online koop j voordelige Jommekestickets voor slechts € 25 in plaats van € 32.


Meer weten?
http://www.bellewaerde.be/nl

Foto's
Bellewaerde