Kan je niet wachten om binnenkort op zomerkamp te vertrekken? Dan begint het avontuur toch gewoon nu al voor jou? In het PLAYMOBIL® Vakanti...

Je PLAYMOBIL® Vakantiebungalow al geboekt?

Kan je niet wachten om binnenkort op zomerkamp te vertrekken? Dan begint het avontuur toch gewoon nu al voor jou? In het PLAYMOBIL® Vakantiepark hebben de akela’s namelijk hun tentenkamp al opgezet. Overnachten zoals een echte scout doe je in de Grote Vakantiebungalow. Er zijn maar liefst 6 gloednieuwe sets die het aanbod voor de actieve vakantiegangers compleet maken!

Beleef een super leuke vakantie in de grote vakantiebungalow! Slaap in stapelbedden, kook buiten op de grill onder een echt vuurtje en vergeet zeker niet eens de kabelbaan uit te proberen! Fun verzekerd! Met 4 figuren en accessoires. De prijs bedraagt € 57,99.


Klik hier voor meer info.

Leuke aanvullingen voor je vakantiepark zijn: 
* Nachtdropping met UV-lamp
* Rafting
* Familieterreinwagen met kajaks  
* Tentenkamp met kampvuur


* Mountainbiketocht met bolderwagen 
* Terrasmeubilair
* Redder 
* Pick-up met speedboot met onderwatermotor 

Helemaal in vakantiesfeer? Hou je vast, want het wordt nóg beter! Deze zomer zal het grootste cruiseschip ooit voor de allereerste keer de PLAYMOBIL®-haven binnenvaren. Welcome aboard! Benieuwd? Verkrijgbaar vanaf augustus. Wordt vervolgd...Meer weten?
http://www.playmobil.be

Foto's
PLAYMOBIL