Vandaag start Sfinks Mixed 2016, het gratis global festival voor iedereen. Vier dagen lang gratis, eigenzinnig en avontuurlijk festival. Met...

Global festival voor het hele gezin

Vandaag start Sfinks Mixed 2016, het gratis global festival voor iedereen. Vier dagen lang gratis, eigenzinnig en avontuurlijk festival. Met muzikale ontdekkingen van veraf en dichtbij, legendarische artiesten, ongehoorde beats & grooves en vooral... ontzettend kindvriendelijk!

Het Sfinks Kidz Festival in Boechout is het leukste festival voor kinderen. Het is een echt paradijs, met een heus zwembad, te gekke luchtsculpturen van Airvag en een eigen Kidz bar.


Doe mee met hippe dansworkshops, kom knutselen en laat je schminken. In de gezellige babybar kunnen ouders zich even terugtrekken, om borstvoeding te geven, pampers te verversen of een praatje te maken met elkaar.


Op de festivalweide kom je de hele dag door vrolijke parades en rondreizende acrobaten tegen en Radio Oorwoud opent zondag swingend in de concerttent. Als je het even rustiger wil, kan je gaan luisteren naar wonderlijke verhalen.Op Sfinks kan je samen met de hele familie genieten. Op donderdag 28 en vrijdag 29 juli kan je er terecht vanaf 16 uur. Op zaterdag 30 en zondag 31 juli vanaf 11 uur. Het programma vind je hier. Place to be? Molenveld, tussen de Welvaartstraat en Oude Steenweg in Boechout.Meer weten?
www.sfinks.be

Foto's
Jasper Leonard