De zomer is begonnen. Nu de zon nog... Ligt je zonn ebril al klaar? Zon en zand uit de baby-oogjes houden op het strand? De ogen van de all...

Stijlvolle en comfortabele babyzonnebrillen

De zomer is begonnen. Nu de zon nog... Ligt je zonnebril al klaar? Zon en zand uit de baby-oogjes houden op het strand? De ogen van de allerkleinsten beschermen tegen de wind op de fiets? Dat kan met de Dooky Baby Banz! 

Dooky heeft de handen ineengeslagen met Australisch zonnebrillenmerk Baby Banz om een aantal zonnebrillen te ontwikkelen voor kinderen van 0-2 jaar. Het trendy merk lanceert brillen die perfect bij de rest van het assortiment passen en ervoor zorgen dat de kleintjes kunnen genieten van de zon zonder deze in hun ogen te krijgen!


De stijlvolle en comfortabele babyzonnebrillen van Dooky hebben een zacht neusstukje. Hierdoor komt de bril wat verder van de ogen te staan, waardoor het draagcomfort wordt verhoogd. Ook heeft de Dooky Baby Banz een verstelbare band van neopreen. De bril past dus op ieder neusje! Deze zonnebril biedt de nodige oogbescherming en maakt iedere baby-outfit helemaal compleet. Stoer of schattig: met de Dooky Baby Banz creëer je elke gewenste look.



De Dooky Baby Banz heeft een trendy uiterlijk en een functioneel ontwerp. Het robuuste design doet elke baby stralen en het sterke materiaal zorgt ervoor dat de zonnebril tegen een stootje kan. Met categorie-3-lenzen biedt de Dooky Baby Banz 100% bescherming tegen UVA- en UVB-zonnestralen. De zonnebrillen uit het assortiment zijn dan ook vervaardigd volgens de wereldwijd geldende richtlijnen van optometristen. Naast hip en handig is de Dooky Baby Banz dus ook zeer veilig. Een onmisbaar accessoire voor alle ouders die hun baby zorgeloos en vrolijk de zomer in willen laten gaan!



De Dooky Baby Banz is vanaf eind mei verkrijgbaar voor € 17,95. Er zit één jaar garantie op. De zonnebril kan worden voorzien van glazen op sterkte.


Dooky Baby Banz