De betoverde wereld is de thuishaven van Twinkle. Als ze een keer niet met de Super 4 op pad is, dan keert ze terug naar haar vriendinnen ...

Proefkonijn gezocht: Muzikale PLAYMOBIL toren

De betoverde wereld is de thuishaven van Twinkle. Als ze een keer niet met de Super 4 op pad is, dan keert ze terug naar haar vriendinnen en de betoverende bloementoren. 

In deze PLAYMOBIL toren bevindt zich een echte muziekknuffel, die je muziek kunt laten maken. De fee├źn houden ervan om op deze leuke muziek te dansen. Met behulp van de praktische draaggreep kun je de bloementoren bovendien overal mee naartoe nemen.


De inhoud:
* 1 muziekknuffel
* 3 glazen flessen
* 1 emmer
* 1 bladverband
* 1 eenhoornveulen
* 2 PLAYMOBIL-figuren: fee Twinkle en fee Donella


Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat een muzikale toren als nieuwe thuisbasis wel ziet zitten. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Vermeld je naam, leeftijd en vertel waarom jij een bloementoren als nieuwe thuisbasis wel ziet zitten. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met zondag 19 juni.

De adviesprijs van deze muzikale toren is € 46,99.


Meer weten?
http://www.playmobil.be/nl/muzikale-toren-met-twinkle-sterrenglinster/6688.html 

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.