Het voorleesboek voor de allerliefste tante is een prachtige bundel voor alle tantes die hun neefjes en nichtjes willen voorlezen én voor k...

Proefkonijn gezocht: Het voorleesboek voor de allerliefste tante

Het voorleesboek voor de allerliefste tante is een prachtige bundel voor alle tantes die hun neefjes en nichtjes willen voorlezen én voor kinderen die graag zelf lezen.

Dit boek bevat allerlei vrolijke en grappige versjes en verhaaltjes van het bekende schrijversduo Marianne Busser en Ron Schröder. Over het mannenkoor, haas en egel, de blote koning en de drie jongetjes. Maar natuurlijk komt er ook vaak een aardige tante in de verhalen voor. Een heerlijk boek waar iedereen van zal genieten!Er zijn tantes die je vreselijk verwennen
er zijn tantes en die hebben al grijs haar
er zijn tantes die je naam gewoon niet kennen
en tja... dat is dan best een beetje raar
Er zijn tantes die de mooiste taarten bakken
of ze nemen je soms fijn een dagje mee
tantes die gezellig met je willen kletsen 
of wat drinken en met chips voor de tv
Er zijn tantes bij wie je heerlijk kunt logeren
die maken je dan elke dag weer blij
er zijn tantes die je leuke liedjes leren
maar de allerliefste tante dat ben jij!


Getest op kinderen zkt het proefkonijn met de allerliefste tante om samen te genieten van dit boek. Heb jij de allerliefste tante? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en vertel waarom jouw tante de allerliefste is. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met zondag 12 mei.

Klik hier om het boek al een keertje in te kijken.


HET VOORLEESBOEK VOOR DE ALLERLIEFSTE TANTE
Marianne Busser, Ron Schröder
€ 12,99
http://www.unieboekspectrum.nl/boek

Het boek moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het boek na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.