W oensdag tegen Fin land, vandaag tegen Noorwegen. De voetbaltoeters en vlaggetjes in de Belgische driekleur mogen weer bovengehaald word...

Leg je supportersoutfit klaar

Woensdag tegen Finland, vandaag tegen Noorwegen. De voetbaltoeters en vlaggetjes in de Belgische driekleur mogen weer bovengehaald worden, want het EK voetbal 2016 komt eraan. En je supportersoutfit? Die vind je sinds vorige week ook bij JBC!

JBC gaat deze zomer helemaal mee in de EK-gekte en lanceert een supporterscollectie voor het hele gezin. Klein en groot kunnen zich uitleven in kledij met een subtiele verwijzing naar onze driekleur. Combineer fashion met fun en maak er dit EK een onvergetelijk gezinsmoment van!


De jongste fans stralen in t-shirts, shorts en jurkjes met daarop subtiele verwijzingen naar voetbal. Denk aan schattige voetbalballetjes, rode strepen en hartjes in de Belgische driekleur. Voor papa's creëerde het JBC-team rode shorts en stoere zwarte supporters t-shirts. 

Werk je JBC supportersoutfit af met één van de bijpassende accessoires zoals petten, zonnebrillen en teenslippers, allemaal in rood, geel en/of zwart, voor een extra zomerse touch.


Ontdek hier de supporterscollectie. De collectie is vanaf 17 mei beschikbaar in alle JBC winkels en op jbc.com.


Meer weten?
jbc.com

Foto's?
JBC