Nederland is een jongensmerk rijker! Dit stoere merk is een musthave voor sportieve jongens. SKURK is de Scandinavische vertaling van het ...

SKURK for rebels by heart

Nederland is een jongensmerk rijker! Dit stoere merk is een musthave voor sportieve jongens. SKURK is de Scandinavische vertaling van het woord schurk, boef, bandiet, rebel. De SKURK-jongen is ondeugend maar een hartenbreker.


Het brein achter SKURK heeft jarenlange ervaring in de modebranche. Ondanks hun nuchterheid droomden Marlou en Helga van een eigen jongenslabel. Sinds februari verkrijgbaar in 50 winkels in Nederland. SKURK heeft alles in zich om een absolute favoriet van de jongens te zijn. 
 
De collectie wordt omschreven als commercieel, functioneel, stoer, fun en vooral erg betaalbaar. Items waarin jongens de wereld kunnen ontdekken. T-shirts met frisse kleuren en pakkende prints. Gecombineerd met een coole sweater en sweatshort is een comfortabele outfit zo gemaakt.


SKURK is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 152. Belgische jongens kunnen SKURK ook aantrekken. Met enkele eenvoudige kliks op de webshop kan je je winkelmandje vullen. Klik hier voor de webshop. 
Meer weten?
http://skurk.nl

Foto's?
SKURK