Ben je klaar voor de nieuwe speelplaatshype Num Noms? Deze mini-figuurtjes openen een heel nieuwe speelwereld met een snuifje schattigheid e...

Proefkonijn gezocht: Nieuwe Num Noms

Ben je klaar voor de nieuwe speelplaatshype Num Noms? Deze mini-figuurtjes openen een heel nieuwe speelwereld met een snuifje schattigheid en een lepel vol verrassingen.

Elk Num en Nom figuurtje is een echte verrassing door de unieke heerlijke geur. Maak je eigen geurcombinaties door Nums en Noms te mixen en matchen en zo je favoriete recepten te maken.

Nums zijn de buitenste, zachte, rubberen, holle figuurtjes die zich nestelen bovenop de Noms. Stapel ze torenhoog tot knotsgekke combinaties of laat ze tegen elkaar racen! Noms zijn de binnenste, hardere figuurtjes die ofwel gemotoriseerd zijn om lekker rond te snorren, ofwel gevuld zijn met lipgloss.


Doe lekker gek met de meer dan 1 000 mix en match combinaties, zoals Framboos-Banaan à Go-Go of Perzik Choco Gloss, en verzamel ze allemaal!


Num Noms Mystery Blind Packs
Een Num en een Nom met verrassings-lipgloss-smaakje in een super cool yoghurtpotje. Verkrijgbaar voor
€ 3,99.


Num Noms Starter Pack
Elke Starter Pack bevat 3 Nums en 1 gemotoriseerde Nom, samen met een lepel, een cupcake vormpje of ijshoorntje. Verkrijgbaar voor
€ 10,99.


Num Noms Deluxe Pack
Een Num Noms Deluxe Pack bevat 6 Nums, 2 gemotoriseerde Noms, samen met een lepel, een cupcake vormpje of ijshoorntje. Verkrijgbaar voor
€ 17,99.


Num Nom Go-Go Café Playset
De Go-Go Café Playset, die een special edition Num Nom bevat, heeft alles om je Num Noms de tijd van hun leven te geven! Laat ze kennismaken met het Go-Go Café, de glijbaan, de bewegende schotel, het draaiende donut-rad of de kiekeboe-theepot douche. Verkrijgbaar voor
€ 29,99.


Getest op kinderen zkt een proefkonijn om deze nieuwe speelplaatshype uit te testen. Je krijgt een Starter Pack en een Mystery Blind Packs. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Vermeld je naam, leeftijd en vertel wat jouw favoriete geur is. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met zondag 15 mei. 

Nums Noms zijn bestemd voor kinderen vanaf 3 jaar en zijn verkrijgbaar in de speelgoedwinkel. De nieuwe Nums Noms: scent-sationeel verzamelbaar!


Meer weten?
www.numnoms.com

Foto's?
Numnoms 

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.