Vorige week vertelden we over de nieuwste collectie van LEGO DUPLO: 'Rond de wereld'. Samen met je kind op ontdekkingstocht trekken ...

Proefkonijn gezocht: LEGO DUPLO Poolgebiedset

Vorige week vertelden we over de nieuwste collectie van LEGO DUPLO: 'Rond de wereld'. Samen met je kind op ontdekkingstocht trekken en hem/haar de wereld laten zien. Jullie staan te popelen om één van de sets uit te testen. Benieuwd welke het worden zal?

Kleine dierenvrienden zijn gek op de makkelijk te bouwen Poolgebiedset. Met de hondenslee, de kajak en de iglo kunnen allerlei verhalen en avonturen worden bedacht en gespeeld. Er is zoveel te leren over deze hele bijzondere habitat en de mensen en dieren die erin wonen.


Getest op kinderen zkt een proefkonijn om de Poolgebieden te ontdekken. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Vermeld je naam, leeftijd en vertel wat jij zou meenemen op je trip naar de poolgebieden. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met vrijdag 27 mei.  


Deze speelset is te koop in de speelgoedwinkels voor een adviesprijs van € 34,99.Meer weten? 
http://www.lego.com/nl-be/duplo/products/arctic-10803