I KEA lanceerde eind vorig jaar met LATTJO, een nieuwe speelcollectie . De m issie ? M ensen elke dag meer samen doen spelen. De LATTJO co...

Proefkonijn gezocht: LATTJO puzzels

IKEA lanceerde eind vorig jaar met LATTJO, een nieuwe speelcollectie. De missie? Mensen elke dag meer samen doen spelen. De LATTJO collectie bestaat uit een brede waaier spelletjes en speelgoed om zowel binnen als buiten actief te spelen.

De uitnodigende en kleurrijke wereld van LATTJO laat je meer samen spelen, dag in, dag uit. De ruime waaier van spellen en speelgoed bestrijken het hele spectrum van actief spelen: binnen en buiten, rollenspelen en muziek, een speelreceptenboek en zelfs een app om samen te spelen wanneer je niet bij elkaar bent. De winter kan niet meer stuk!

Puzzelen ontwikkelt het logisch denkvermogen en de fijne motoriek van het kind, en het leert meer over afmetingen en vormen. Bij de globe van 108 stukjes zit een standaard die eenvoudig te gebruiken is bij het in elkaar zetten van de puzzelstukjes om de uiteindelijke ronde puzzel te tonen.


De tangrampuzzel is een uitdagende puzzel voor alle leeftijden die creativiteit en logisch denken stimuleert.


Getest op kinderen zkt een proefkonijn voor een puzzelpakketje: de globe én de tangrampuzzel. Hou jij van puzzelen? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en vertel waarom jij zo graag puzzelt. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met zondag 8 mei

De globe is te koop voor € 9,99 en de tangrampuzzel voor € 4,99 in alle IKEA-woonwarenhuizen.


Meer weten?
http://www.ikea.com/be/nl/catalog/products/50308554/
http://www.ikea.com/be/nl/catalog/products/60302231/ 

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.