Wereldwijd is Guinness World Records een fenomeen en dé autoriteit op het gebied van wereldrecords. In GUINNESS WORLD RECORDS 2016 krijg j...

Proefkonijn gezocht: Guinness World Records

Wereldwijd is Guinness World Records een fenomeen en dé autoriteit op het gebied van wereldrecords. In GUINNESS WORLD RECORDS 2016 krijg je een selectie van de meest verbazingwekkende nieuwe records.

GROOTSTE HOTDOGKAR – 3,72 METER HOOG
MEESTE TANDEN – 37 TANDEN
GROOTSTE BEELD COWBOYLAARS – 10,74 M HOOG
GROOTSTE VOETEN LEVENDE MAN – 40,1 CM LANG
LANGSTE GETROUWDE STEL – GEZAMENLIJKE LENGTE 423,47 cm
SNELSTE SCHILDPAD – 0,28 m/s
MEESTE BALLEN TEGENGEHOUDEN DOOR EEN HOND MET DE POTEN IN 1 MINUUT – 14 BALLEN
LANGSTE OSSENHOORNS (LEVEND) – MEER DAN 2,9 METER
LANGSTE VACHT VAN EEN KONIJN – 36,5 CM


Guinness World Records is de jaarlijkse sensatie voor jong en oud! Verwonder je over de allernieuwste en meest verbazingwekkende records. Maak kennis met de succesvolste recordhouders en ontdek hoe zij de top bereikten. Kortom: officially amazing!


Benieuwd naar de meest succesvolle en spectaculaire recordhouders? We geven het Guinness World Records weg aan één van onze proefkonijnen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat!
Vermeld je naam, leeftijd en vertel welk wereldrecord jij zou willen verbreken. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met zaterdag 14 mei.


Guinness World Records 2016 ligt in de winkel voor € 24,99.


Het boek moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het boek  na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.