Nu zag ik al veel gekke loopfietsjes, maar de nieuwste van KLM is wel de meest originele. Wedden dat je kleintje hiermee door de straten za...

Naar buiten vliegen

Nu zag ik al veel gekke loopfietsjes, maar de nieuwste van KLM is wel de meest originele. Wedden dat je kleintje hiermee door de straten zal vliegen?

Een loopfiets, in dit geval een loopvliegtuig, is goed voor je kind. Er mee spelen in bevorderlijk voor de motorische ontwikkeling. Je kind leert evenwicht bewaren en het is goed voor de coördinatie tussen rijden, sturen en stoppen. Ook de combinatie tussen snelheid en afstand wordt met de loopfiets getraind.

Het KLM-loopvliegtuig Bluey werd vernoemd naar de KLM-mascotte voor kinderen. Bluey maakt van je zoon of dochter een echte piloot. Het stevige metalen Bluey loopvliegtuig kan echt sturen en is uitgevoerd in de beroemde KLM-kleuren. Dit vliegtuig is geschikt voor kinderen tot 3 à 4 jaar. Het Bluey loopvliegtuig is 78 cm lang, 35 cm hoog en 44 cm breed.

Klik hier en ontdek Bluey op Youtube.

Bluey is exclusief te koop via de webshop van KLM voor € 99 en wordt aan huis geleverd. Vanaf zaterdag tot zondag 5 juni kan je het vliegtuigje gaan uitproberen in de KLM pop-up shop op de Antwerpse Meir.


Meer weten?

Foto's?
KLM