Gisteren werd de oproep voor filminzendingen van MakingMovies 2017 gelanceerd. Jekino wil zo kinderen tussen 6 en 12 jaar aanmoedigen om z...

MakingMovies 2017

Gisteren werd de oproep voor filminzendingen van MakingMovies 2017 gelanceerd. Jekino wil zo kinderen tussen 6 en 12 jaar aanmoedigen om zelf films te maken. 

MakingMovies wil kinderen aanmoedigen om zelf films te maken en organiseert een ééndagsfilmfestival voor jonge filmmakers, tijdens Het Jeugdfilmfestival. MakingMovies is er voor iedereen tussen 6 en 12 jaar die alleen, in groep en/of met de klas een film heeft gemaakt. 

Heb jij dus een film gerealiseerd die gezien mag worden (alle genres zijn toegelaten zolang de film niet langer dan 5 min. duurt)? Stuur die dan vóór donderdag 1 december 2016 naar makingmovies@jekino.be en misschien wordt jouw creatie wel op groot scherm vertoond tijdens het MakingMovies Filmfeest, op zondag 26 februari 2017 in het Zuiderpershuis te Antwerpen. Op deze dag kunnen de jonge filmmakers niet enkel van elkaars werk genieten, maar zijn er ook allerlei leuke activiteiten.


Wil je graag een film maken, maar weet je niet goed hoe er aan te beginnen? Dan kan de MakingMovies filmdokter je op weg helpen! Op de website www.makingmovies.be/filmdokter kan je aan de slag met allerlei apps en tips van de filmdokter. Geraak je toch niet verder? Dan kan je altijd de filmdokter rechtstreeks contacteren via het online formulier.


Meer weten?

Foto's?
Jekino