Vanaf vandaag kun je bij Boomerang kennismaken met jouw nieuwe, favoriete huisdier: Bunnicula! In deze reeks, gebaseerd op de gelijknamige ...

Maak kennis met Bunnicula!

Vanaf vandaag kun je bij Boomerang kennismaken met jouw nieuwe, favoriete huisdier: Bunnicula! In deze reeks, gebaseerd op de gelijknamige populaire kinderboekenreeks van James Howe, volg je de paranormale avonturen van Bunnicula, het vroegere huisdier van graaf Dracula. 

In tegenstelling tot z'n oude baasje moet dit konijn niets weten van bloed, maar geeft hij de voorkeur aan wortelsap dat hem bovendien superkrachten geeft. De reeks wordt gemaakt door de prestigieuze Warner Bros. Animation studio en bestaat uit 40 splinternieuwe afleveringen van 11 minuten.

 
In Bunnicula zien we hoe de 13-jarige Mina Monroe samen met haar familie verhuist naar een oud appartement in New Orleans. In de kelder van het gebouw ontdekt Mina een kamer, met daarin een vreemd schepsel: Bunnicula! Mina is onmiddellijk gek op het donzige, zwart-witte konijn met de grote ogen, maar wat ze niet weet is dat het beestje superkrachten bezit. Het konijn wordt met open armen verwelkomd door Mina's rustige hond Harold maar wordt gevreesd door Chester, de parano├»de kat des huizes. Samen met z'n nieuwe vrienden beschermt Bunnicula Mina en haar familie tegen de verschillende monsters en bovennatuurlijke krachten die het huis lijkt aan te trekken. Vanaf vandaag kan je de reeks bekijken op Boomerang, van maandag tot vrijdag om 16u20.


Meer weten?
www.boomerangtv.nl  

Foto's?
Boomerang