Wat is leuker dan samen op ontdekkingstocht te trekken en je kind de wereld te laten zien? Een safari in Afrika is misschien net wat te ve...

De wereld rond met DUPLO

Wat is leuker dan samen op ontdekkingstocht te trekken en je kind de wereld te laten zien? Een safari in Afrika is misschien net wat te ver, maar wist je dat LEGO DUPLO’s nieuwste collectie volledig in het teken staat van ‘Rond De Wereld?’.

LEGO DUPLO is het perfecte cadeau voor kleine dierenvrienden die kennis willen maken met de walvissen op de Noordpool of avonturen beleven met de leeuwen en giraffen in Afrika. Ready, set, discover!

Je kan samen verhalen bedenken, dingen nabouwen, hen op hun eentje creatief laten spelen... Fantasie maakt alles mogelijk! De nieuwe 'Rond De Wereld' reeks van LEGO DUPLO is het ideale geschenk om kleutertjes al spelend en al lerend bezig te houden. Uit Europees onderzoek (in opdracht van de LEGO groep) blijkt zelfs dat 50% van de twee -en driejarigen het liefst met LEGO producten speelt. Daarbij is LEGO DUPLO een must have in iedere speelgoedcollectie, - want wie is er niet met LEGO speelgoed groot geworden? - wat ervoor zorgt dat LEGO DUPLO het perfecte cadeau is voor peuters rond de 2 à 3 jaar oud. Met LEGO DUPLO zit je goed!


Jonge Dieren
Met deze schattige dierenfiguren uit de LEGO® DUPLO® Rond de wereld-collectie kunnen kleine dierenvrienden via rollenspel hun vaardigheden ontwikkelen. Al spelend leren ze hoe de verschillende dierenbaby's heten en waar ze in het wild leven.

http://www.lego.com/nl-be/duplo/products/baby-animals-10801
€9,99


Savanne
Kleine dierenvrienden beleven uren speelplezier met het bedenken van avonturen op de Savanne! Er is van alles te ontdekken over de fascinerende dieren die hier leven. De boom, die je zelf moet bouwen, stimuleert de basis bouwvaardigheden en er kunnen allerlei verhalen mee worden bedacht.

http://www.lego.com/nl-be/duplo/products/savanna-10802
€19,99Poolgebied
Kleine dierenvrienden zijn gek op deze makkelijk te bouwen Poolgebiedset. Met de hondenslee, de kajak en de iglo kunnen allerlei verhalen en avonturen worden bedacht en gespeeld. Er is zoveel te leren over deze hele bijzondere habitat en de mensen en dieren die erin wonen.

http://www.lego.com/nl-be/duplo/products/arctic-10803
€34,99

 
Jungle
Deze set biedt jonge avonturiers talloze mogelijkheden om te spelen en leren: schatten jagen in een ruïne, dierenverhalen verzinnen, op safari gaan met de camera, een rondje maken in het vliegtuig met propeller die kan draaien of gewoon traditioneel bouwplezier beleven!

http://www.lego.com/nl-be/duplo/products/jungle-10804
€54,99


Rond de wereld
Met deze speciale LEGO® DUPLO® Rond de wereld-set haal je een heleboel fascinerende diersoorten in huis! Kleine ontdekkingsreizigers kunnen met de boot en het vliegtuigje allerlei diersoorten in hun natuurlijke omgeving bestuderen.

http://www.lego.com/nl-be/duplo/products/around-the-world-10805
€109,99

 
  

Meer weten?
http://www.lego.com/nl-be/duplo

Foto's?

LEGO® DUPLO®