Van maandag 16 tot en met maandag 23 mei wordt voor de twaalfde keer de Week van de Opvoeding georganiseerd. Dit jaar worden gezinnen aangem...

Af en toe eens diep ademhalen

Van maandag 16 tot en met maandag 23 mei wordt voor de twaalfde keer de Week van de Opvoeding georganiseerd. Dit jaar worden gezinnen aangemoedigd om af en toe ruimte te maken om in het ‘nu’ te leven: ‘Opvoeden, af en toe eens diep ademhalen!’.

Mensen worstelen soms met het teveel aan moeten in onze samenleving. Tijdens de Week van de Opvoeding worden in Vlaanderen en Brussel honderden uiteenlopende activiteiten georganiseerd: een buurtpicknick, lezingen over positief opvoeden, een verwenmiddag, yogasessies voor ouders en kinderen,  een sport- en recreatienamiddag, …

EXPOO, het Expertisecentrum Opvoedingsondersteuning van de Vlaamse Overheid, co├Ârdineert de jaarlijkse Week van de Opvoeding.
Samen met de vaste partners Kind en Gezin, Klasse, Gezinsbond en de Provincies wordt opvoeden in een positief daglicht gezet. Ambassadeurs en de vele lokale organisaties dragen deze boodschap enthousiast verder uit.


De deurhangers die voor deze campagne werden ontworpen, vinden tijdens de Week van de Opvoeding hun weg naar 40.000 gezinnen om hen er aan te herinneren af en toe eens diep adem te halen!  

Benieuwd naar de activiteiten bij jullie in de buurt? Kijk snel hier. 

Wanneer moesten jullie voor het laatst diep ademhalen?

Meer weten?
http://www.expoo.be/week-van-de-opvoeding