Het EK komt eraan! En onze Rode Duivels gaan voor niets minder dan de overwinning. Carrefour, als officiële sponsor van de Rode Duivels, ve...

Proefkonijn gezocht: #TOUSENFRANCE #CARREFOUR

Het EK komt eraan! En onze Rode Duivels gaan voor niets minder dan de overwinning. Carrefour, als officiële sponsor van de Rode Duivels, verkoopt sinds vorige week een Panini album volledig gewijd aan het nationaal elftal! Verzamel de stickers, wissel ze uit met je vrienden en krijg die pagina’s vol!

Zoals bij de wereldcup in 2014 zullen zowel grote als kleine kinderen staan te springen om te beginnen verzamelen! En het wordt nog beter, want dit nieuwe Panini album #TOUSENFRANCE is nog groter, nog voller en zelfs interactief! Je vindt er, onder andere, een vijftigtal pagina’s die je meer leren over de kwalificaties, de vriendschappelijke wedstrijden, een 'familiealbum' gevuld met privé foto’s genomen door de Rode Duivels zelf tijdens hun verplaatsingen. Maar je vindt er ook selfies, tweets en Facebook posts terug met milestones uit hun parcours. Je kan niet alleen je eigen kalender van het EK invullen, je eigen team samenstellen en dit delen op Facebook, het album bevat ook tonnen info en statistieken rond onze nationale ploeg!
 


Ga helemaal op in de EK-gekte met de app Panini Carrefour BRD 2016, die je kan downloaden op je iPhone, iPad of Android. Je kan zo bepaalde pagina’s scannen en dankzij augmented reality nog veel meer zien en te weten komen. Je kan bijvoorbeeld de cover scannen en dan krijg je een filmpje te zien van de Duivels, je kan je collectie stickers analyseren en in één oogopslag zien welke je mist. Maar je kan ook exclusieve content unlocken vanaf je een pagina vol hebt! Als leuk extraatje hebben Carrefour en Panini ook een aantal speciale filters toegevoegd aan de app, waarmee je bij je selfies het haar van Fellaini kan krijgen of een rode vlag omgedrapeerd krijgt. Net als een echte Rode Duivel! 
 

Maar de kers op de taart moet nog komen: bepaalde stickers hebben een unieke code. Als je deze code ingeeft op levevoetbal.be, kan je zelfs een echte ontmoeting met de Duivels winnen! Op deze site vind je ook alle info die je nog wou weten over het EK, het laatste nieuws rond de Rode Duivels, info rond de wedstrijden en nog veel meer! Dit alles vind je uiteraard ook terug op de Facebook pagina van Leve Voetbal.Getest op kinderen mag één stickerboek mét 10 pakketjes stickers weggeven. Ben jij een fervent Rode Duivels-fan? Stel je dan snel kandidaat! Vermeld je naam, leeftijd en vertel wie jouw favoriete Rode Duivel is. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met vrijdag 15 april.


Tel af tot het EK samen met Carrefour, supporter en officiële sponsor van de Rode Duivels. Het Panini album wordt verkocht bij Carrefour aan 3 euro. De pakketjes met stickers zijn vanaf nu ook beschikbaar in alle Carrefour Hyper, Market en Express winkels. Je krijgt een pakketje stickers per aankoop van 25 als je je Carrefour Bonus Kaart afgeeft. Elk pakje bevat 5 stickers of 4 stickers en 1 tijdelijke tattoo. Het is ook mogelijk om extra pakjes te krijgen als je bepaalde merken koopt. De winkels zullen ook wisselbeurzen organiseren op zaterdagen 30/04, 28/05 en 25/06 om iedereen toe te laten al zijn dubbele stickers om te ruilen voor nét die stickers die je nog nodig had!


#TOUSENFRANCE #CARREFOUR #SAMENNAARFRANKRIJK


Foto's?
Carrefour 


Alles moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag alles na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.