Goed nieuws! Playmobil® 1.2.3. breidt uit met maar liefst 12 nieuwe speelsets. Keuze genoeg om je fantasie te prikkelen en er op los te spe...

Proefkonijn gezocht: PLAYMOBIL®1.2.3

Goed nieuws! Playmobil® 1.2.3. breidt uit met maar liefst 12 nieuwe speelsets. Keuze genoeg om je fantasie te prikkelen en er op los te spelen.

Wat vind je als ouder belangrijk bij de keuze van speelgoed voor jouw peuter? Dat door het spel, het leren wordt aangemoedigd en de algehele ontwikkeling van je kind wordt bevorderd. Toch? Twee aspecten waar PLAYMOBIL® 1.2.3 op focust, met daarbovenop uiteraard een grote portie fun en fantasie!

Vanaf 18 maanden spelen de allerkleinsten de hoofdrol in hun eigen PLAYMOBIL®-universum. De onderdelen van de 1.2.3-figuren en sets zijn groter, robuuster, minder beweeglijk en bevatten geen kleine onderdelen. De afgeronde vormen en de vrolijke kleuren stimuleren de zintuigen en met de talrijke speelfuncties kunnen ze naar hartenlust situaties naspelen. Zo geeft PLAYMOBIL® invulling aan het begrip ‘spelend leren’.Nadat je je kind mama hebt leren zeggen, of papa, breidt zijn woordenschat snel uit! Wat is er leuker om je kind de dieren te leren kennen en de gekke geluiden die ze daarbij maken? Wat zegt de koe? En het schaap? Maak kennis met de 6 nieuwe setjes met figuur en dier (een kind heeft maar 2 handen, niet waar?) en combineer erop los! Is je kind al aan iets groters toe? Dan is de Meeneemboerderij zeker een succes: zo leren ze meteen hun speelgoed zelf op te ruimen en mee te nemen!


Getest op kinderen zkt een mini proefkonijn vanaf 18 maanden tot 3 jaar om de kinderboerderij (set 6963) uit te proberen. Op de kinderboerderij is het altijd leuk! Je kan de dieren verzorgen, eten geven en zelfs op een pony rijden! Met 2 figuren en 5 boerderijdieren. Wil jij je eigen boerderij? Stel je dan snel kandidaat! Vermeld je naam, leeftijd en vertel welk boerderijdier jij het leukste vindt. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met maandag 18 april.Meer weten?
http://www.playmobil.be/nl/kinderboerderij/6963.html 

Foto's?
PLAYMOBIL®