Brasserie Heuvelhof, in een historisch kader naast het kasteel van Wijnendaele, is niet zomaar een brasserie! Uit eten met je kinderen? Dat ...

Proefkonijn gezocht: Lekker eten in Heuvelhof

Brasserie Heuvelhof, in een historisch kader naast het kasteel van Wijnendaele, is niet zomaar een brasserie! Uit eten met je kinderen? Dat wordt heerlijk ontspannend in Heuvelhof.

"Wij serveren een verse, verfijnde keuken met oog voor detail, een vleugje nostalgie alsook een look-up naar het vernieuwde!", vertellen zaakvoerders Tom en Lore. "In ons hedendaags interieur kunt u terecht voor een snelle lunch, snack of één van onze culinaire  suggesties volgens het marktaanbod."


En wat het allerleukste is aan deze brasserie in Torhout? Kinderen zijn hier welkom! Dat voel je: aan de menukaart, aan de kinderhoek, aan de kinderkamer met bedje voor een middagdutje, aan de gigantische speeltuin én aan de gastvrijheid van de uitbaters.


Brasserie Heuvelhof nodigt twee proefkonijntjes uit voor een lunch op een zaterdagmiddag naar keuze om de brasserie te ontdekken. Wat er op jouw menu staat? Een drankje en gehaktballetjes in tomatensaus en een ijsje als afsluiter. 
  
 
Getest op kinderen zkt 2 culinaire proefkonijntjes die graag uit eten gaan. Eet jij graag gehaktballetjes? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en vertel hoe jij je gehaktballetjes het liefst eet. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met maandag 11 april.


Klik hier om de menukaart te bekijken. 
Foto's?
Heuvelhof

Meer weten?
http://www.heuvelhof.be

Heuvelhof biedt het proefkonijn een drankje, gehaktballetjes in tomatensaus en een ijsje als afsluiter. In ruil vragen we een verslag en foto's.