Kleuren is fijn! Omdat je samen iets moois creëert en intussen kunt genieten van elkaars aanwezigheid. Kleuren is nog fijner in het langste ...

Proefkonijn gezocht: Het langste kleurboek ter wereld

Kleuren is fijn! Omdat je samen iets moois creëert en intussen kunt genieten van elkaars aanwezigheid. Kleuren is nog fijner in het langste kleurboek ter wereld!

Kleurboeken zijn er sinds enkele jaren in alle soorten en maten, maar het langste kleurboek ter wereld, dat is nog niet eerder vertoond. Sinds de recente opbloei van de kleurboekenmarkt is ook het plezier in samen kleuren weer toegenomen.

In dit buitensporige boek, in uitgeklapte vorm wel 4,5 meter lang, begin je te kleuren met beide benen op de grond, in je eigen huis. Via onder meer een ruimtestation, een vliegende olifant en acrobatische schapen, raak je in steeds hogere sferen. En voor je het weet zit je... op de maan! Het eindresultaat is een meterslang kunstwerk, waaraan je urenlang kleurplezier hebt beleefd.


Illustrator Sarah Yoon is opgegroeid in Zuid-Korea en in 2007 met haar familie naar Philadelphia verhuisd. Als jong meisje raakte ze in de ban van de strips van Batman en Superman en de wereld van visuele kunsten. Ze werkt het liefst met pen en inkt, waterverf en soms acrylverf. Sarah woont in Brooklyn, New York.

Dit kleurboek is er voor ouders en grootouders met kinderen, kinderen op school of thuis: kleuren is fijn!


Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat het langste kleurboek ter wereld wil inkleuren. Kleuren tot aan de maan en terug, iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Vermeld je naam, leeftijd en vertel wat jij zou meenemen naar de maan. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met donderdag 21 april.NAAR DE MAAN
Sarah Yoon
€ 9,95
http://www.epo.be/boekenportaal/boekinfo_boek.php?isbn=9789068686968 

Het boek moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het boek na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.