Oostende is dé place-to-be voor kinderen en jongeren in de Paasvakantie. Wedden dat je er erg gelukkig zal worden?

Proefkonijn gezocht: Geluk voor kinderen

Oostende is dé place-to-be voor kinderen en jongeren in de Paasvakantie. Wedden dat je er erg gelukkig zal worden?

Naast rennen op het strand, het maken van zandkastelen of rondrijden op de dijk met een GoCart, heeft Oostende deze Paasvakantie nog heel wat meer te bieden: Kinder Cultuur Festival SPRINGTIJ, Geluk voor kinderen, Atelier Elysee en Ketnet Musical Kadanza Together. Je leest er hier alles over. 


“Geluk voor kinderen” is een interactieve ervaringsexpo voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Tijdens deze expo dwaal je door de gangen van Fort Napoleon op zoek naar de 10 geluksvogels. De vogels Sporo, Kaketoe en hun vriendjes gidsen je door de expo en dagen je uit om jezelf beter te leren kennen. Ze stellen niet alleen vragen, maar helpen je ook concrete stappen te zetten om op zoek te gaan naar wat geluk voor jou betekent.


Getest op kinderen zkt een proefkonijn tussen 6 en 12 jaar dat volgende week met zijn/haar gezin (4 tickets) op zoek wil gaan naar hét geluk in Oostende. Iets voor jullie? Stel je dan snel kandidaat! Vermeld je naam, leeftijd en vertel wat jou gelukkig maakt. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met zondag 3 april


De expo loopt nog tot en met zondag 10 april in Fort Napoleon, Vuurtorenweg 13. Je kan er alle dagen terecht van 10 tot 17 uur. Volwassenen betalen 8 euro, kinderen van 6 tot 12 jaar betalen 4 euro en kinderen jonger dan 6 jaar mogen gratis naar binnen.

Wij zijn de geluksvogels die het boek thuis hebben liggen. Lees hier wat wij ervan vinden.  


Meer weten?
www.gelukvoorkinderen.be 
http://www.visitoostende.be/nl/geluk-voor-kinderen-belevingsexpo-voor-speelvogels