Louis Le Sec, mooi en functioneel beddengoed: leuk voor kinderen, handig voor ouders. Het is een collectie die speels is (het zijn de kinde...

Proefkonijn gezocht: All Around

Louis Le Sec, mooi en functioneel beddengoed: leuk voor kinderen, handig voor ouders. Het is een collectie die speels is (het zijn de kinderen die erin slapen), mooi (het zijn de ouders die de kamer aankleden) en aanpasbaar (niets zo leuk als van sfeer kunnen veranderen door gewoon het dekbed om te draaien of het te combineren met een laken en een kussensloop in een andere kleur).

Louis Le Sec is in 2014 geboren uit de wens van Sophie, zelf moeder van 3 kinderen, om zowel mooi als functioneel beddengoed te ontwikkelen.

"De zindelijkheidstraining is een belangrijk moment in het leven van een gezin: soms heel gemakkelijk (te gemakkelijk zelfs), soms heel moeilijk en soms zelfs heel lang. Elke dag word je op de proef gesteld: in het beste geval moet je lakens en pyjama verwisselen in het holst van de nacht; in het slechtste geval zijn ook de matras, het dekbed en het oorkussen nat. Het is een echte strijd: je moet alles vervangen!", vertelt Sophie. Met Louis Le Sec wil ze ouders helpen om zo rustig mogelijk te blijven wanneer ze met deze dagelijkse rampjes worden geconfronteerd. Sophie wil kinderen bedlinnen geven waar ze van houden én ze wil kinderen met (huisstofmijt)allergie rustige nachten bezorgen.


De zachte katoen is aan de binnenkant voorzien van een soepele, ademende en geluidloze PU-laag. Louis beschermt alles wat moeilijk te wassen is, beschermt tegen alle vloeistoffen en houdt huisstofmijt, bacteriën en virussen tegen. In het bed, in de wieg, in de kinderwagen of in de buggy; in de slaapkamer, in de badkamer of in de keuken; in de auto, in het park, op het strand of tijdens het reizen... Louis Le Sec is mooi voor kinderen en overal én altijd handig voor ouders. 

De collectie bestaat uit:
* het beddengoed om je matras, dekbed en kussen te beschermen
* de all around, die werkelijk voor alles gebruikt kan worden!
* de badcape: hou je handen vrij en blijf helemaal droog wanneer je je baby uit bad haalt
* het slabbetje: waterdicht én absorberend


Getest op kinderen mag een All Around laten uittesten. De All Around zijn, net als luiers van 40 * 60 cm, makkelijk mee te nemen en overal voor te gebruiken: in bed, de wandelwagen, de Maxi-Cosi, de wieg; als verschoningsmat bij het reizen, als kussensloop, deken, handdoek, slabbertje, schouderbescherming, knuffel; in de slaapkamer, de keuken, de eetkamer, de woonkamer, in de auto, in het park, op het strand, ...

De ene zijde is van badstof (90% katoen/10% polyester) en de andere zijde van Louis Le Sec-stof (100% katoenjersey met een PU membraan). De All Around is waterdicht en vormt en versperring tegen huismijt, bacteriën en virussen. Ze zijn makkelijk mee te nemen en oprolbaar! Deze multifunctionele luier is verkrijgbaar in 9 uni kleuren of met print.

 
Getest op kinderen zkt een piepklein proefkonijn om de All Around (Berry pink) uit te proberen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en bewijs dat jij een smospot bent. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met zaterdag 23 april.Meer weten?

http://www.louislesec.com

Foto's?
Louis Le Sec

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.