Nog de hele Paasvakantie lang kan je in de Zoo weer genieten van spectaculaire roofvogeldemonstraties, de vernieuwde zeeleeuwenshow, fladde...

Paasvakantie in de Zoo

Nog de hele Paasvakantie lang kan je in de Zoo weer genieten van spectaculaire roofvogeldemonstraties, de vernieuwde zeeleeuwenshow, fladderende vlinders in de Vlindertuin en nog zoveel meer.

De eerste poppen uit Costa Rica zijn intussen gearriveerd. De Wintertuin wordt opnieuw een magische Vlindertuin waar je wandelt tussen de enorme blauwe morpho’s en andere exotische exemplaren. Vanaf nu arriveert er wekelijks een nieuwe lading poppen die gekoesterd worden in de poppenkast. Vanaf dan kan je het ontpoppen van de vlinders van dichtbij volgen. Hun aantal groeit gestaag aan.De roofvogels zetten hun beste pootjes voor tijdens de roofvogeldemonstraties. Je kan de vliegkunsten van de roofvogels in de paasvakantie elke dag bewonderen om 14u15 en 17 uur op het grasveld voor de leeuwen.Daarnaast kan je in de ZOO terecht voor extra verzorgersbabbels en voedermomenten. Check de uren op het dagprogramma aan de hoofdingang. Een bijzonder item op het dagprogramma zijn de duikers in het spectaculaire rifaquarium. Een must see!


Tijdens de paasvakantie kan je wel drie keer per dag van de zeeleeuwenshow genieten, om 13u15, 15 uur en 16u30. Ga je liever in de voormiddag een kijkje nemen? Dan kan je om 11u15 de training bijwonen. 


Je kunt in de paasvakantie elke dag een virtuele reis maken in ZOO Antwerpen. De Oculus Rift staat voor je klaar net voorbij het huidige inkomplein in het Kleinapengebouw. Neem een kijkje in de toekomst van de ZOO.


Tijdens de paasvakantie is de ZOO elke dag open tot 18 uur, op zondagen tot 19 uur.


Meer weten?
http://www.zooantwerpen.be/