Maris Life, een nieuw label van Benelux touroperator Corendon, organiseert compleet verzorgde vakanties voor single ouders die alleen met h...

Nieuw reislabel lanceert vakanties voor eenoudergezinnen

Maris Life, een nieuw label van Benelux touroperator Corendon, organiseert compleet verzorgde vakanties voor single ouders die alleen met hun kind of kinderen (van 0 tot 18 jaar) op vakantie willen. 

De bestemmingen zijn met zorg uitgekozen, scherp geprijsd en stuk voor stuk kindvriendelijk. De reisorganisatie onderscheidt zich door middel van haar keuze aan accommodaties, reisleiding en activiteiten, die allemaal aangepast zijn aan de wensen en noden van eenoudergezinnen. In totaal zitten er 10 verschillende bestemmingen in het aanbod van Maris Life, waaronder populaire zonbestemmingen als Ibiza, Kreta en Marmaris, maar ook een paar alternatieve reisbestemmingen als Macedonië en in de winter een skitrip in Bulgarije.465 000, zoveel eenoudergezinnen zijn er momenteel in België. Volgens het Federale Planbureau België maken ze maar liefst 20% van alle gezinnen uit. “Het is haast niet te geloven dat er zo weinig rekening gehouden wordt met single ouders als het op reizen aankomt”, zegt Mariska Nunes, oprichtster van Maris Life en zelf ook single mama. “Wie reist als single ouder heeft namelijk andere behoeften. Zo vind ik het erg gezellig met mijn dochters op vakantie, maar tegelijk vind ik het ook leuk om een praatje te maken met andere ouders. Echter, op vakantie zie je vaak gezinnen die daar juist minder behoefte aan hebben, omdat ze elkaar hebben. Tijdens een Maris Life vakantie kunnen de kinderen zich amuseren in de Kids club of tijdens de activiteiten. En jij hebt gelijkgestemden om je heen met wie je een goed gesprek kan voeren, een strandwandeling kan maken, gezellig een cocktail kan drinken of lekker lang kan tafelen.”

 

De 10 ingrediënten van een Maris Life vakantie kan je  als volgt samenvatten: 
* goede en kindvriendelijke accommodaties
* uitgebreide keuze qua bestemmingen 
* scherp geprijsd aanbod 
* minstens één excursie inclusief in de prijs 
* 24/7 Maris Life reisleiding 
* organisatie van gezellige aperitiefmomenten, etentjes en uitstapjes voor de ouders 
* aangepast programma voor de kinderen 
* speciale activiteiten voor de ouder om samen met zijn/haar kinderen te doen 
* voldoende tijd voor rust en ontspanning 
* gezellig samenzijn met gelijkgestemde ouders


Het concept van Maris Life werd begin vorig jaar al gelanceerd in Nederland, na uitvoerig onderzoek over het marktpotentieel van single ouder reizen. Na een eerste succesvol jaar breidt Maris Life nu ook uit naar de Belgische markt. Het concept zal op dezelfde manier aan de Belgische consument aangeboden worden, met als enige verschil dat de vluchten naar Rhodos, Kos, Kreta, Ibiza en Marmaris uitgevoerd worden vanuit Brussel. De overige bestemmingen worden aangevlogen vanuit Eindhoven of Amsterdam. De bestemmingen die Maris Life aanbiedt aan de Belgische consument zijn de Griekse eilanden Corfu, Kreta, Rhodos en Kos, de Turkse badplaatsen Marmaris en Cesme, de Spaanse Costa del Sol en feesteiland Ibiza en het meer van Ohrid in Macedonië. Tijdens de winter kan je naar Curaçao en Fuerteventura of mee op skitrip naar Bulgarije. Wie graag dichterbij huis blijft, kan zelfs een weekje gaan kamperen in Friesland. Alle reizen zijn uiteraard in groep en kunnen geboekt worden via www.marislife.be.


Een weekje Ibiza, Corfu of Marmaris kan al vanaf 399 euro per persoon inclusief vlucht, transfers, verblijf op basis van logies en begeleiding door Maris Life reisleiders.Meer weten?
www.marislife.be

Foto's?
Marislife