Nog nooit van de Buitenspeeldag gehoord? Dan zat jij de laatste jaren vast op een andere planeet! Want de Buitenspeeldag vindt al voor de ...

Morgen geen tv!


Nog nooit van de Buitenspeeldag gehoord? Dan zat jij de laatste jaren vast op een andere planeet! Want de Buitenspeeldag vindt al voor de negende keer plaats! Wat gaan we morgennamiddag doen? BUITEN SPELEN!!!De Buitenspeeldag is een initiatief van Nickelodeon, Ketnet, VTMKZOOM, Studio 100 TV, de Vlaamse gemeenten en de Vlaamse overheid. De vier televisiezenders gaan op woensdag 13 april van 13 tot 17 uur op zwart. Je hebt die dag dus geen enkel excuus om binnen te blijven! Overal in Vlaanderen worden er leuke activiteiten georganiseerd waarin je al je energie kwijt kan. Trommel al je vrienden en buren op om mee buiten te gaan sporten en spelen!


Ondertussen hebben al meer dan 220 gemeenten en steden zich geregistreerd voor de Buitenspeeldag. Dat wil zeggen dat je nu al op meer dan 300 verschillende locaties zal kunnen ravotten. Er zit ongetwijfeld een plek in jouw buurt bij! Kijk hier snel hier.

Het weerbericht voor morgen:
"Woensdag wordt het, na het optrekken van de ochtendnevel, wisselend bewolkt. In het noordwesten zijn de opklaringen breder. In het zuidoosten is er meer bewolking en kunnen buien ontstaan, eventueel met een donderslag, elders is een bui niet uitgesloten maar blijft het overwegend droog. De maxima liggen tussen 12 en 17 graden. De wind is zwak en veranderlijk."
Bron: http://www.meteo.be/meteo/view/nl/65239-Home.html

Wat wij onthouden? Overwegend droog én buiten SPELEN!!! 
Waar je ons morgen namiddag vindt? Op het Eugeen Verelstplein in Borsbeek. Na de inhuldiging van de nieuwe speeltuin, kunnen kinderen er fietsen, in het ballenbad duiken, zot doen op de springkastelen, ijsjes eten én zich laten omtoveren in een knappe prinses of een gevaarlijke dino. Waar gaan jullie morgennamiddag buitenspelen?

  Meer weten?
http://www.buitenspeeldag.be/