De Mini Lalaloopsy´s spelen dit voorjaar in op de veelbesproken fashion trend ‘ mix and match ’. Geen makkelijke trend, maar wie het onder...

Mix & Match met de mini-Lalaloopsy's

De Mini Lalaloopsy´s spelen dit voorjaar in op de veelbesproken fashion trend ‘mix and match’. Geen makkelijke trend, maar wie het onder de knie heeft, steelt de show! Nieuw zijn de verwisselbare kledingstukken, accessoires en kapsels. 

Om het mixen en matchen goed onder de knie te krijgen, geven wij je vier tips om zelf de meest trendy pop van 2016 samen te stellen:


* Color blocking: Felle kleuren mixen mag weer! Er is een ware revival van de jaren zeventig gaande, kleuren maken het modebeeld compleet.
* Print mania: Strepen, bolletjes en andere printjes kunnen gerust met elkaar gecombineerd worden. Het contrast van een drukke tribal print kan hand in hand gaan met simpele streepjes. Stem patronen op kleur met elkaar af en krijg prints that pop!
* Vintage look:  Neem eens een kijkje in de kast van je moeder. Een paar jaar geleden had je dit niet gedaan, maar wellicht liggen er nu vergeten schatten op je te wachten.
* Stoer vs Lief: Zachte pastelkleuren gaan perfect samen met stoere schoenen. De frisse zomerse look krijgt zo een lekker stoer randje. Iedere set komt met meer dan tien accessoires. Elk personage heeft een eigen verhaal en kledingstijl. De Mini Lalaloopsy´s zijn uitgevoerd in handig meeneemformaat en er valt genoeg te stylen voor het hele modeseizoen.

Natuurlijk willen de Lalaloopsy’s hun stijlen ook aan elkaar laten zien. Het liefst doen ze dit in het bijpassende Beauty Salon. Daar showen ze hun nieuwe kleding aan elkaar en ruilen ze jurkjes. Het salon is van alle gemakken voorzien die een popje zich kan wensen en biedt ruimte om accessoires op te bergen.


De speelsets zijn verkrijgbaar in de meeste speelgoedwinkels. De adviesprijzen zijn:
* Mini Lalaloopsy Style 'n Swap: € 9,99
* Mini Lalaloopsy Style 'n Swap Deluxe: € 17,99
* Mini Lalaloopsy Style 'n Swap Playset: € 16,99  


Meer weten?
www.lalaloopsy.com 

Foto's?
Lalaloopsy