Anna & Maman is een mamawebshop vol originele lifestylespulletjes. En naast de sweaters met West-Vlaamse quotes voor de coolkids, vind...

Matching sweaters

Anna & Maman is een mamawebshop vol originele lifestylespulletjes. En naast de sweaters met West-Vlaamse quotes voor de coolkids, vind je er vanaf nu ook de mooiste matching sweaters voor mama’s en hun kindjes.


‘Miss & Mrs. Glitter'
‘Mama’ en ‘Kidster’
‘Mom of 2’
‘Nr.1’ en ‘Nr.2’

De quotes die op de matching sweaters prijken, zijn schattig, grappig en cool tegelijk. Je draagt ze samen met je kindje(s) of alleen, fashionable ben je sowieso. Fluo ellebooglapjes, glitteraccentjes of gewoon ton sur ton: samen met je kindje kies je zelf de sweater volgens je eigen ‘goesting’. Het is het gedroomde moederdagcadeau. Wedden dat het leuke foto’s oplevert?!


De ‘Mommy & Me’ sweatercollectie van Anna & Maman is er voor mama’s tot XL (69 euro) en voor kindjes vanaf maat 3 - 4 jaar (63 euro). Later dit voorjaar wordt de collectie aangevuld met items voor kindjes van 9 maand tot 3 jaar. De truien zijn verkrijgbaar op de webshop of in de boetiek van eigenares Ingrid Huyghe in Roeselare.


Je vindt er ook andere must haves voor mama’s in spe, zoals personaliseerbare badcapes of pyjama’s, decoratie voor de kinderkamer, originele uitdeelcadeautjes, peter- en metergeschenkjes, enzovoort. Ingrid verzamelt de mooiste mamaverwennerijtjes en doet dat met een ongeziene flair. De hebbedingen dragen het Anna & Maman-label en worden aangevuld met unieke textiel-, decoratie- en kledingmerken uit binnen- en buitenland. Shoppen maar!Meer weten?
www.annaetmaman.be