De rally kan beginnen met de nieuwe limited edition Style Kits – exclusief voor Stokke® Scoot™. De kleuren Green, Red, Yellow en Blue, g...

Limited edition Style Kits

De rally kan beginnen met de nieuwe limited edition Style Kits – exclusief voor Stokke® Scoot™. De kleuren Green, Red, Yellow en Blue, geïnspireerd op de traditionele kleuren van vintage Europese sportwagens, verwijzen naar de geschiedenis van de rally. Reken daarbij op de subtiele details van de zwart-wit geblokt vlag op de kap, en je krijgt een kinderwagen met een premium en sportieve uitstraling.

Ontworpen om eruit te zien als de stoel in een sportwagen heeft de stoelbekleding een zachte demping en een suède gevoel dat extra comfort biedt aan je kindje. Bovendien zorgt het doorgestikte patroon voor een betere luchtstroom waardoor je kindje minder last heeft van de warmte.

Bij het creëren van de Stokke® Scoot™ haalden de ontwerpers hun inspiratie bij de esthetiek en functionaliteit van vintage scooters, vandaar de naam. De gebogen vorm zorgt voor een charmante en beschermende look, terwijl de slimme techniek de kinderwagen behendig maakt. Ultieme wendbaarheid met zwenkwielen en een compact design... Een droom bij wandelingen en de ideale oplossing voor drukke straten, kleine winkeltjes, taxi en openbaar vervoer.Met één hand in te vouwen, een goede vering en een sterk onderstel, maar ook de hoogstaande kwaliteit van het gebruikte materiaal zorgen voor een comfortabele wandeling voor ouder en kind. En ook belangrijk: de kinderwagen is hoog en je kindje kijkt naar jou. Dat zorgt voor een goede band met je kleintje.

* Stokke® Scoot™ is verkrijgbaar in 7 kleuren (Soft Pink, Aqua Blue, Purple, Red, Black Melange, Black, Slate Blue) en kost € 599. Inbegrepen zijn: kap met klep, ingebouwde ventilatie en geblokte details, sportief gewatteerde stoelbekleding en shopper voor de ouder.
* Stokke® Scoot™ Style Kit is verkrijgbaar in 6 kleuren (limited Editions: Green, Red, Yellow, Blue en Retro Dots, Soft Dots) en kost € 119.Meer weten?


Foto's?
Stokke