Deze lente voegde Bugaboo nieuwe dekentjes toe aan haar assortiment. Zo verwelkomt het Nederlandse kinderwagenmerk de nieuwe Bugoboo Light C...

Kleurrijk en natuurlijk comfort

Deze lente voegde Bugaboo nieuwe dekentjes toe aan haar assortiment. Zo verwelkomt het Nederlandse kinderwagenmerk de nieuwe Bugoboo Light Cotton Blanket samen met de Bugaboo Soft Wool Blanket. 

Beide producten werden ontworpen voor extra comfort, door gebruik te maken van natuurlijke materialen van hoge kwaliteit. De dekentjes zijn super stijlvol, zoals we gewend zijn van Bugaboo.

Bugaboo vult haar dekentjesassortiment aan met de Bugaboo Light Cotton Blanket. Deze komt in drie leuke kleurencombinaties, waaronder fel geel, zacht roze en stijlvol petroleum blauw. De dekentjes voegen een kleurrijke toets toe aan iedere kinderwagen en kunnen ook worden gebruikt als accessoire voor thuis.


Gemaakt uit 100% katoen zijn de dekentjes enorm zacht, en daardoor worden ze zelfs door de meeste gevoelige huid verdragen. Omdat de dekentjes fijn zijn qua textuur zijn ze ook ademend, waardoor ze ook uiterst geschikt zijn voor warmere dagen!

Ook introduceert Bugaboo een update van de Bugaboo Soft Wool Blanket: deze is nu ook verkrijgbaar in de nieuwe kleuren Grey Mélange, Off-white Mélange en Petrol Blue Mélange. Ook kregen de dekentjes een nieuw patroon voor een meer hedendaagse look.


De Bugaboo Soft Wool Blanket is gemaakt uit het fijnste Merinowol. Deze soort wol is geschikt voor de allergevoeligste huid en ademt bovendien waardoor het ook bruikbaar is tijdens warmere dagen. Daarnaast creëert Merinowol ook een isolerende laag voor als het wat kouder is. 

Je kan de nieuwe Bugaboo Light Cotton Blanket en de Bugaboo Soft Wool Blanket dus heel het jaar door gebruiken. Bovendien zijn ze vuilafstotend en je mag ze wassen in de wasmachine, waardoor ze gemakkelijk te onderhouden zijn.

De Bugaboo dekentjes zijn verkrijgbaar in geselecteerde verkooppunten en via www.bugaboo.com. De Bugaboo Light Cotton Blanket kost € 59,95 en de Bugaboo Soft Wool Blanket kost € 99,95.Meer weten?
www.bugaboo.com

Foto's?
Bugaboo