Terre Bleue Kids enkel voor de chiquere, feestelijke aangelegenheden? Nee hoor, voor de zomer heeft Terre Bleue veel meer in petto: ook spee...

Frivool én stoere city look

Terre Bleue Kids enkel voor de chiquere, feestelijke aangelegenheden? Nee hoor, voor de zomer heeft Terre Bleue veel meer in petto: ook speelse, frivole stukken voor meisjes en stoerdere city looks voor jongens. 

Terre Bleue meisjes kijken uit naar het mooie weer. Hun outfit ligt alvast klaar: van feestelijke tot speelse stukken. Ontdek de twee thema’s binnen de Terre Bleue meisjescollecties dit seizoen: Secret Garden en Riviera. De must haves? Het bolle rokje met lange oversized cardigan.Secret garden


Achter een gesloten deur ligt een tuin waar het altijd zomer is, waar bloemen bloeien in alle kleuren van de regenboog en waar vlinders het hele jaar door rond je schouders fladderen. Terre Bleue ging er op ontdekking en liet zich inspireren. Het kleurenpalet is zacht en kleurrijk: van koraal en geel tot wit en lichtgrijs. De bloemenprints maken de look helemaal af. Deze collectie heeft een romantische toets, maar blijft vooral jong en modern. De blikvanger is de tweekleurige jacquard print.Riviera
Hier zijn de geraffineerde stukken in luxueuze stoffen echte eyecatchers. Marineblauw en wit zijn de hoofdkleuren van dit thema en worden speels gemengd met goudtinten. De zomer is de zomer niet zonder zand tussen je tenen, het zoute zeewater op je lippen en schelpen rapen. Daarom voert dit deel van de meisjescollectie je mee langs de kust van de Riviera.


Boys will be boys. Deze zomer heeft Terre Bleue weer een chique en tegelijk stoere collectie voor hen klaarliggen. De thema’s binnen deze collectie zijn Riviera, Monaco en City in the Mix.


Riviera
Ook in de jongenscollectie vinden we het Riviera-thema terug. Verschillende tinten blauw, van azuur tot marine, geven kleur aan deze collectie. Het merk liet zich inspireren door de Italiaanse kust en vertaalde dit in mooie materialen zoals de marine jacquardstoffen en klassiekers zoals de chino broek en bermuda. Ook in de prints wordt het thema doorgetrokken. Ook voor de communieperiode heeft Terre Bleue heel wat in petto: de Riviera hemden combineer je met een chique blazer met gestreepte voering en gekleurde knopen, met een das werk je de look helemaal af.


Monaco
Monaco staat voor tijdloze elegantie, maar voor jongens vooral voor snelle auto’s. Terre Bleue liet zich inspireren door Formule 1, met als resultaat een blitse collectie vol rijke stoffen en details, waarin Carrera-rood niet mag ontbreken. Alle stukken zijn speels met elkaar te combineren.


City in the mix
Stoer en onbevreesd gaan jongens op ontdekking, met de stad als speelterrein. De urban look is helemaal in. Deze collectie straalt dan ook stoerheid uit, van de prints tot de materialen: van denim tot afgewassen stoffen. Wat deze zomer zeker niet mag ontbreken zijn een stoere denim en t-shirt, afgewerkt met een coole blazer.Meer weten?

Foto's?
Oona