Dit jaar viert Bugaboo haar iconische Bugaboo Cameleon met de nieuwe The One campagne en de introductie van de Bugaboo Cameleon³ Classic+ ...

Bugaboo Cameleon, the One that has it all

Dit jaar viert Bugaboo haar iconische Bugaboo Cameleon met de nieuwe The One campagne en de introductie van de Bugaboo Cameleon³ Classic+ Collectie. De campagne is een terugblik op meer dan 15 jaar design heritage waarbij de mooiste verhalen van gezinnen en hun Bugaboo voorbij komen, maar werpt ook een blik in de toekomst waarbij innovatie key blijft met de nieuwe Bugaboo Cameleon³ Classic+ Collectie.

Geliefd door families wereldwijd, is de Bugaboo Cameleon inmiddels uitgegroeid tot de meest herkenbare, en meest gekopieerde, kinderwagen die er is. De combinatie van hoge prestaties, duurzame kwaliteit en innovatief design, plus ontelbare coole specials en samenwerkingen, heeft de Cameleon tot een echte klassieker gemaakt. The One that has it all. 2016 is een ode aan dit icoon die de kinderwagenwereld op zijn kop zette.

"Om een iconisch product te maken, moet je je laten leiden door je eigen nieuwsgierigheid, je kritische vermogen en je pure wil om te ontdekken hoe dingen werken. Je moet bereid zijn om echt ver te gaan om een geweldig en echt innovatief product te maken", zegt Bugaboo's mede-oprichter en de uitvinder van de Bugaboo Cameleon³, Max Barenbrug.


De nieuwe Bugaboo Cameleon³ Classic+ Collectie is een upgrade van de immens populaire Classic Collectie. Naast Navy Bleu, Dark Khaki en Sand is de wagen nu ook in Grey Melange verkrijgbaar en zijn alle wagens vanaf nu uitgevoerd met een lederlook duw- en draagbeugel. De Grey Melange bestaat uit een mix van drie verschillende grijstinten wat een gevoel van diepte geeft en perfect past naast de andere tijdloze kleuren.

Voor wie reeds een Bugaboo bezit, zijn ook accessoires in Grey Melange beschikbaar: de Bugaboo voetenzak, de Bugaboo Parasol, de Bugaboo Seat Liner, de Bugaboo baby Cocoon Light en de Bugaboo zonnekap.

De nieuwe Bugaboo Cameleon³ Classic+ Collectie is verkrijgbaar vanaf maart 2016 via Bugaboo retailers of via de website


De verkoopprijzen:
Bugaboo Cameleon³ Classic+: 1 079 euro
Bugaboo Cameleon³ aanvullende bekledingset: 109,95 euroMeer weten?
https://www.bugaboo.com