Tijdens de Jeugdboekenweek geven we elke dag een leuk boek weg om uit te testen. Vandaag boek 1 5 . Het is voorjaar en juf Josje geniet va...

Proefkonijn gezocht: Superjuffie in de jungle

Tijdens de Jeugdboekenweek geven we elke dag een leuk boek weg om uit te testen. Vandaag boek 15. Het is voorjaar en juf Josje geniet van het gezellige gekwetter van de vogels in haar tuintje.

Maar dit keer zitten er wel erg vreemde exemplaren op haar schutting: vijf felgekleurde ara’s om precies te zijn! Ze zijn helemaal van de andere kant van de wereld gekomen om haar om hulp te vragen: in hun bos wordt een super-de-luxe vakantieresort gebouwd. Een groot deel van hun leefgebied dreigt daarom vernietigd te worden… Juf Josje is aangedaan door het verhaal, maar kan ze als Superjuffie wel zomaar helemaal naar de andere kant van de wereld vliegen? En stel dát ze dat doet, dan kan ze in haar eentje toch weinig uitrichten tegen een stel grote bulldozers? Tenzij ze de hulp inschakelt van een paar oude bekenden.


Getest op kinderen zkt een proefkonijn vanaf 6 jaar. Stel je snel kandidaat! Vermeld je naam, leeftijd en vertel wie jouw superjuffie is. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met maandag 21 maart. 


SUPERJUFFIE IN DE JUNGLE
Janneke Schotveld
€ 13,99

Het boek moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het boek na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.