Sint Petersburg, 1892. Sasha droomt ervan om in de voetsporen te treden van haar opa, een poolreiziger die nooit terugkeerde van zijn laa...

Proefkonijn gezocht: Reis naar het noorden

Sint Petersburg, 1892. Sasha droomt ervan om in de voetsporen te treden van haar opa, een poolreiziger die nooit terugkeerde van zijn laatste expeditie. 

Dat is niet naar de zin van haar rijke ouders, die al een huwelijk voor haar hebben gepland. Sasha vlucht de stad uit, monstert aan op een schip en begint aan een lange reis… naar het noorden.In REIS NAAR HET NOORDEN vecht een dapper meisje niet enkel tegen de woeste natuurelementen, maar ook tegen een wereld die uitsluitend door mannen wordt geregeerd. Een groots en stijlvol geanimeerd avontuur. De film kreeg de publieksprijs op het Annecy International Animated Film Festival en op Anima (het internationaal festival van de animatiefilm van Brussel).

Getest op kinderen zkt een proefkonijn vanaf 8 jaar om met zijn/haar gezin (maximum 4 personen voor een cinema naar keuze) naar de film REIS NAAR HET NOORDEN te gaan kijken. Stel je snel kandidaat! Vermeld je naam, leeftijd en vertel naar waar jij graag op expeditie zou willen gaan. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met maandag 28 maart. 


De Nederlandstalige versie van de film komt uit op woensdag 30 maart. Bekijk hier alvast de trailer. De film is te bekijken in volgende bioscopen: Kinepolis Antwerpen, UGC Antwerpen, Cinema Zed Leuven, Studio Skoop Gent, Buda Cinema Kortrijk, Galeries Brussel, Roxy Theatre Koersel, Cinema Central Ninove, Euroscoop Genk en Siniscoop Sint-Niklaas.


Meer weten?

Foto's?
Jekino 

Je krijgt een gezinsticket voor maximaal 4 personen voor deze film aangeboden. In ruil vragen we een verslag en foto's.