Het is bijna Pasen. Zouden er eitjes in jouw nestje liggen? Ga je ze dan opsmullen? Of zou je ze liever uitbroeden? In een groot gezellig ro...

Proefkonijn gezocht: Muziektheatervoorstelling NEST

Het is bijna Pasen. Zouden er eitjes in jouw nestje liggen? Ga je ze dan opsmullen? Of zou je ze liever uitbroeden? In een groot gezellig rond nest in Antwerpen gaan een violiste en een zangeres op muzikale ontdekkingstocht. Ze zoeken de veilige nestwarmte op om hun ei uit te broeden, te dromen van eenden en te kwetteren als vogels. Ze leren vallen, opstaan en weer uitvliegen.

NEST is een poëtische muziektheatervoorstelling die groeide uit CABAN, de creatieve speelruimte en doeplek van Theater De Spiegel. Na de voorstelling kunnen de allerjongsten zelf het nest ontdekken.


Theater De Spiegel maakt muziektheater voor de allerjongsten. Acteurs en muzikanten spelen met figuren, ruimte, muziek én publiek. Dit heerlijke samenspel leidt tot knusse en hartverwarmende voorstellingen. Theater De Spiegel stimuleert de nieuwsgierigheid, verwondering en fantasie van zowel kinderen als volwassenen.


Deze muziektheatervoorstelling voor kinderen tussen 8 maanden en 3 jaar duurt 30 minuten. Er is een buggyparking, ook verzorgingskussen en potjes zijn aanwezig. Je kinderen voelen zich ongetwijfeld welgekomen!

Getest op kinderen zkt een proefkonijn tussen 8 maanden en 3 jaar om zich met zijn/haar gezin op dinsdag 29 maart (om 11 uur of om 15 uur) in het NEST te gaan settelen. Stel je snel kandidaat! Vermeld je naam, leeftijd en vertel wat zeker niet mag ontbreken in jouw veilig nestje. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met vrijdag 25 maart. 


Klik hier voor de speeldata.  
zang INEZ CARSAUW viool ASTRID BOSSUYT compositie HANNE DENEIRE regie KAREL VAN RANSBEECK decor Wim Van De Vyvyer, Stef Vetters


Meer weten?
www.despiegel.com 

Foto's?
Senne Van Loock

Marion Kahane  

Je krijgt een gezinsticket voor maximaal 4 personen voor deze voorstelling aangeboden. In ruil vragen we een verslag en foto's.