In LEGO Friends: Girlz 4 Life wordt de vriendschap van Emma, Mia, Andrea, Stephanie en Olivia voor het eerst op de proef gesteld. Superster ...

Proefkonijn gezocht: LEGO Friends: Girlz 4 Life

In LEGO Friends: Girlz 4 Life wordt de vriendschap van Emma, Mia, Andrea, Stephanie en Olivia voor het eerst op de proef gesteld. Superster Livi maakt namelijk haar opwachting in Heartlake City en die zet de wereld van de vriendinnen grondig op z'n kop!

De vriendin van de girls wordt op de proef gesteld wanneer de grote popster Livi naar Heartlake City komt. De meiden worden bestolen door Livi's manager, die hun hit 'Girlz' van ze jat. Tijd om een slim plan te bedenken... Wanneer ze Livi de waarheid vertellen over hun single, leren ze dat beroemd zijn ook niet alles is; soms is vriendschap het allerbelangrijkste.

De eerste LEGO Friends film verscheen op 14 maart op DVD en het schijfje bevat tal van extra's zoals choreografieën, de officiële muziekclip en nieuwe scènes.

Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat tijdens de vakantie 76 minuten kan vrijmaken om met Lego Friends een slim plan te bedenken. Stel je snel kandidaat! Vermeld je naam, leeftijd en vertel wie jouw beste vriendin is. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met donderdag 31 maart. 


Girlz 4 Life is Engels gesproken met Nederlandse ondertiteling. De dvd kost € 11,99.
Bekijk hier alvast de trailer.


Meer weten?
http://www.warnerbros.com/lego-friends-girlz-4-life

Foto's?
Day One

De DVD moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag de DVD na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.