Fietsen is leuk voor jong én oud. Per fiets én met gids, in kleine groep een stad ontdekken geeft je een totaal andere kijk. Wat dacht je e...

Proefkonijn gezocht: Kidstour door Antwerpen

Fietsen is leuk voor jong én oud. Per fiets én met gids, in kleine groep een stad ontdekken geeft je een totaal andere kijk. Wat dacht je ervan om, samen met de kinderen, Antwerpen al trappend te ontdekken?

Een fietstour op kindermaat is leuk voor het hele gezin! Antwerp Bike Tours organiseert een 2,5 uur durende fietstour voor gezinnen. De tofste plekjes voor kinderen? De leukste weetjes over de stad? Je ontdekt het allemaal!

Fietsen zitten steeds inbegrepen in het aanbod. Er zijn fietsen voor kids vanaf 8 jaar, verschillende maten stadsfietsen voor mama en papa én veilige kinderstoeltjes voor kleine broertjes en zusjes. 

Je springt op de fiets en klimt naar het dak van het MAS voor een prachtige uitzicht, je fietst op meer dan 31m diepte onder de rivier door, je zoekt naar helden uit het verleden en je probeert gebouwen te herkennen vanop Linkeroever. Naast het fietsen op een ontspannen tempo is er ook even tijd om te spelen in één van de speeltuinen die je tegenkomt op de route.


Antwerp Bike Tours reserveert één Kidstour voor ons, Getest op kinderen. Op zondag 24 april om 10 uur mogen we 3 jongens en 3 meisjes tussen 8 en 12 jaar op pad sturen. Elk proefkonijn mag zich laten vergezellen door 1 of 2 ouders. Een jongere broer of zus kan natuurlijk ook meefietsen achterop in een zitje. Kortom: een leuke familie-uitstap!


Wil jij op een luchtige en speelse manier de hoogtepunten van Antwerpen ontdekken? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en vertel wat volgens jou het leukste plekje in Antwerpen is. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met zaterdag 9 april.
Meer weten?
https://www.antwerpbiketours.eu/

Foto's?
Antwerp Bike Tours