Tijdens de Jeugdboekenweek geven we elke dag een leuk boek weg om uit te testen. Vandaag boek 5. Kom alles te weten over meisjes.

Proefkonijn gezocht: Het ultieme meisjesboek

Tijdens de Jeugdboekenweek geven we elke dag een leuk boek weg om uit te testen. Vandaag boek 5. Kom alles te weten over meisjes.

Moet ik als meisje van roze houden? Op hoge hakken kunnen lopen? Of lang haar hebben? Het ultieme meisjesboek leert je alles wat je moet weten als je een meisje bent. Van de veranderingen die je lichaam ondergaat, tot seksuele geaardheid, en liefde en relaties. Een onmisbaar voorlichtingsboek, recht voor de raap, taboeloos en gevat.

Het leven van meisjes lijkt makkelijk. Maar niets is minder waar.
Hoe ga je om met je veranderende lichaam?
Hoe ga je om met je vriendinnen? Moet je beantwoorden aan de verwachtingen van de maatschappij?


Het ultieme meisjesboek leert je alles wat je moet weten als je een meisje bent.


Getest op kinderen zkt een proefkonijn van het vrouwelijke geslacht vanaf 10 jaar. Stel je snel kandidaat! Vermeld je naam, leeftijd en vertel wat jij het mooist aan jezelf vindt. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met maandag 21 maart.  


HET ULTIEME MEISJESBOEK
Hayley Long & Gemma Correll 
€ 12,50Het boek moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het boek na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.