Dinsdagavond stel ik altijd het weekmenu op voor de komende week. Toch een hele klus, iedere week opnieuw zoeken naar gevarieerde, kindvrien...

Proefkonijn gezocht: HelloFresh Familybox

Dinsdagavond stel ik altijd het weekmenu op voor de komende week. Toch een hele klus, iedere week opnieuw zoeken naar gevarieerde, kindvriendelijke, gezonde én snelle recepten. Woensdag doe ik de boodschappen. Maar deze week niet, want vanavond wordt onze HelloFresh Familiebox geleverd. We verwachten hem rond 20u30. En we mogen er nog eentje extra weggeven, misschien aan jou?

HelloFresh, de bezorger van maaltijdboxen, breidde haar assortiment vorig jaar in september uit met een Familybox. Deze maaltijdbox is gericht op gezinnen met kinderen van 4 tot 12 jaar. De recepten zijn toegankelijk en ouders staan minder lang in de keuken om de gerechten te bereiden.
De ontwikkeling van deze Familybox komt voort uit de visie van HelloFresh, waarbij de klant centraal staat. “We vragen onze klanten elke week om feedback over de recepten, de producten en de service”, zegt Maartje Frederiks, oprichter van HelloFresh in Nederland en België. “Jonge gezinnen vinden de smaken niet altijd geschikt voor hun kinderen. Ook geven zij aan dat de bereidingstijd van de gerechten in onze Original- en Veggiebox soms te lang is, als je kinderen ondertussen ook aandacht nodig hebben.” Frederiks benadrukt dat de kwaliteit en versheid van de producten ook bij de Familybox bovenaan staat. De Familybox bevat alle ingrediënten, in exact afgemeten hoeveelheden, voor 3 gevarieerde maaltijden voor het hele gezin. De Familybox wordt wekelijks thuis bezorgd en bevat toegankelijke recepten voor zowel vlees- en vis-, als vegetarische gerechten en alle ingrediënten die je daarvoor nodig hebt. De recepten zijn toegankelijk voor kinderen.

Getest op kinderen mag nog één extra HelloFresh Familybox weggeven om uit te testen. Iets voor jullie? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en vertel waarom zo'n Familiebox echt iets voor jullie zou zijn. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met zaterdag 5 maart.
De Familybox van HelloFresh is te bestellen via de www.hellofresh.nl en www.hellofresh.be, vanaf 36 euro.


Foto's?
HelloFresh

Meer weten?