Tijdens de Jeugdboekenweek geven we elke dag een leuk boek weg om uit te testen. Vandaag boek 1 2 . Flip Fiasco is terug!

Proefkonijn gezocht: Flip Fiasco - Wat nu weer?

Tijdens de Jeugdboekenweek geven we elke dag een leuk boek weg om uit te testen. Vandaag boek 12. Flip Fiasco is terug!


En hij is grappiger dan ooit. Flip Fiasco - Wat nu weer? is een graphic novel voor de jonge fans van de serie Het leven van een Loser. Flip Fiasco, oprichter, eigenaar en directeur van Fiks Fiasco bv, moet de zaak van de verdwenen aardbol zien op te lossen, maar daar wil iemand een stokje voor steken. Tijd om in actie te komen.

Er zijn drie dingen die je moet weten:
Ik werd geboren.
Ik heb een groots detective-imperium opgericht.
Ik het grootsheid uitgevonden.Getest op kinderen zkt een proefkonijn vanaf 7 jaar. Stel je snel kandidaat! Vermeld je naam, leeftijd en vertel wie volgens jou de slimste persoon ter wereld is (volgens Flip is dat Karel Kobalinski). Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met maandag 21 maart.    
 


FLIP FIASCO - WAT NU WEER?
Stephan Pastis
€ 14,99

Het boek moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het boek na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.