Tijdens de Jeugdboekenweek geven we elke dag een leuk boek weg om uit te testen. Vandaag boek 1. Dé must have voor dinofans met unieke 3D-af...

Proefkonijn gezocht: Encyclopedie van alle dinosauriërs

Tijdens de Jeugdboekenweek geven we elke dag een leuk boek weg om uit te testen. Vandaag boek 1. Dé must have voor dinofans met unieke 3D-afbeeldingen.

De duizelingwekkende 3D-afbeeldingen brengen de wereld van de dinosauriërs weer tot leven. Stap terug in de tijd en ontdek welke dinosauriërs tijdens het mesozoïcum heer en meester waren op het land, in de lucht en in het water. Bekijk alle prehistorische dieren op de gedetailleerde en levensechte illustraties, van Tyrannosaurus tot Iguanodon en van Velociraptor tot Diplodocus. Kom alles te weten over hoe ze leefden, waarom ze zijn uitgestorven en wat we kunnen leren van hun fossielen. Een boek dat de prehistorie als nooit tevoren nieuw leven inblaast.


Getest op kinderen zkt een dinofan van het eerste uur. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat voor dit encyclopedie van 208 pagina's! Vermeld je naam, leeftijd en vertel welke dino jij de leukste vindt. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met maandag 21 maart.


LANNOO'S GROTE ENCYCLOPEDIE VAN ALLE DINOSAURIËRS
€ 19,99 

Het boek moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het boek na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.