Tijdens de Jeugdboekenweek geven we elke dag een leuk boek weg om uit te testen. Vandaag boek 9 . Dino's, drones en deeltjes.

Proefkonijn gezocht: Dino's, drones en deeltjes

Tijdens de Jeugdboekenweek geven we elke dag een leuk boek weg om uit te testen. Vandaag boek 9. Dino's, drones en deeltjes.

Een pizzabezorgende drone, een menselijke reis naar Mars en een kijkje in je dromen: dankzij wetenschap kan het de komende jaren allemaal werkelijkheid worden!

Dat terwijl we nog niet zo heel lang geleden geen internet en telefoon hadden en dachten dat de schoolslag de snelste manier is om te zwemmen. In Dino’s, drones en deeltjes lees je alles over de grote ontdekkingen van vroeger, nu en later. Van de allereerste dino’s tot de wereld in 2030. Van deeltjes zo klein dat je ze niet eens kunt zien, tot een getal zo groot dat je het niet eens kunt opschrijven.


Het boek Dino’s, drones en deeltjes is voor kinderen van 10 tot 12 jaar. Elk hoofdstuk bevat een proef, een quiz en leuke weetjes. 

Getest op kinderen zkt een ontdekker vanaf 10 jaar. Stel je snel kandidaat! Vermeld je naam, leeftijd en vertel welke ontdekking jij zou doen, moest je uitvinder zijn. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met maandag 21 maart.    


DINO'S, DRONES EN DEELTJES
diverse auteurs
€ 10

Het boek moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het boek na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.