Tijdens de Jeugdboekenweek geven we elke dag een leuk boek weg om uit te testen. Vandaag boek 3. "Alles in dit boek is waar gefantaseer...

Proefkonijn gezocht: De liegebeesten

Tijdens de Jeugdboekenweek geven we elke dag een leuk boek weg om uit te testen. Vandaag boek 3. "Alles in dit boek is waar gefantaseerd."

Beer en Gier nemen jonge lezers mee op avontuur door de geschiedenis. Het zijn twee vrienden die een reis maken door de tijd. Ze weten dat liegen niet mag, maar de waarheid is vaak zo saai, dus liegen ze erop los!

Een grappig boek bedoeld voor beginnende lezers, vol actie, verrassende wendingen en gekheid.

‘Alles in dit boek is waar gefantaseerd.’ – De auteur

‘Wij liegen nooit.’ – Beer

‘We zouden niet durven.’ – Gier


Getest op kinderen zkt een jong lezertje dat mee op avontuur wil met deze twee vrienden. Ben jij niet verlegen om een leugentje? Stel je dan snel kandidaat! Vermeld je naam, leeftijd en vertel wanneer jij wel eens hebt gelogen. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met maandag 21 maart. 


DE LIEGEBEESTEN - BEZOEK UIT DE OERTIJD
Dirk Nielandt en Astrid Yskout 
€ 12,99
http://www.lannoo.be/de-liegebeesten-bezoek-uit-de-oertijd

Het boek moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het boek na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.