Tijdens de Jeugdboekenweek geven we elke dag een leuk boek weg om uit te testen. Vandaag boek 8 . De Kon-Tiki is een kleine school. Maar w...

Proefkonijn gezocht: De Kontiki's School in gevaar

Tijdens de Jeugdboekenweek geven we elke dag een leuk boek weg om uit te testen. Vandaag boek 8. De Kon-Tiki is een kleine school. Maar wel een hele leuke! Dan gaat het speel-vlot kapot, en het dak lekt.

En er gaat nog meer mis. Misschien moet de school nu wel dicht... Dat mag niet gebeuren! Guusje en de andere kinderen uit de klas van juf Marloes bedenken een plan om de school te redden. Om voor te lezen, of om zelf te lezen vanaf 7 jaar. AVI E4

Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat graag zelf leest. Stel je snel kandidaat! Vermeld je naam, leeftijd en vertel wat jij het meest zou missen moest je school sluiten. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met maandag 21 maart.    
DE KONTIKI'S SCHOOL IN GEVAAR
Vivian den Hollander en Gertie Jaquet
€ 9,99
Vivian den Hollander | Gertie Jaquet
Vivian den Hollander | Gertie Jaquet
Vivian den Hollander | Gertie Jaquet
Vivian den Hollander | Gertie Jaquet
Vivian den Hollander | Gertie Jaquet
https://www.ploegsma.nl/boek/de-kon-tikis-school-in-gevaar/ 

Het boek moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het boek na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.