Tijdens de Jeugdboekenweek geven we elke dag een leuk boek weg om uit te testen. Vandaag het laatste: boek 1 6 . Het grappige dagboek van ...

Proefkonijn gezocht: Dagboek van een modemeisje

Tijdens de Jeugdboekenweek geven we elke dag een leuk boek weg om uit te testen. Vandaag het laatste: boek 16. Het grappige dagboek van Sofie, vol hilarische belevenissen.

Sofie is twaalf en af en toe een echte drama queen. Eén ding weet ze zeker: op een dag wordt ze een wereldberoemde modeontwerpster. Als ze nu maar geen last had van die vervelende school, haar soms gek geworden ouders, die irritante Miranda en haar gevoelens voor Josh. En dan heeft ze het nog niet eens over haar broertje, die nota bene een stinkdier als huisdier heeft. In alle chaos kan Katie altijd rekenen op haar vriendin Lisa, en God, die vaak op verrassende wijze lijkt in te grijpen.

Getest op kinderen zkt een proefkonijn vanaf 10 jaar. Stel je snel kandidaat! Vermeld je naam, leeftijd en bewij dat jij soms een drama queen bent. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met maandag 21 maart. 


DAGBOEK VAN EEN MODEMEISJE
Angie Spady
€ 14,99

Het boek moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het boek na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.