Zag je de zomercollectie van J&JOY al? 'Say yes to new J&Joy adventures' Je waant je op een idyllisch eiland, vol energieke...

Proefkonijn gezocht: Casual J&Joy outfit

Zag je de zomercollectie van J&JOY al? 'Say yes to new J&Joy adventures' Je waant je op een idyllisch eiland, vol energieke kleuren, tropische prints en verfijnde materialen. In een J&JOY-outfit vergeet je ongetwijfeld het sombere weer en ga je stralend de zomer tegemoet.

Stoere jongens wanen zich op een expeditie door het tropische regenwoud: jungle prints en palmbomen troef dit seizoen! Met iconische kleuren en een grote keuze aan T-shirts, (zwem)shorten en kleurrijke polo's heeft J&Joy alles in huis om met een casual outfit de kust onveilig te maken. Nieuw deze zomer zijn de vintage petten, vrolijke sokken en leuke flip flops: beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren. Deze zomer wordt epic!

Getest op kinderen zkt een mannelijk proefkonijn van 2 jaar. Je vest én T-shirt liggen al klaar. Stel je dus snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en wat jij het meest spannende zou vinden aan een expeditie door het tropisch regenwoud. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met maandag 14 maart. 
Meer weten? 
http://webshop.jn-joy.com/nl/

Foto's?
J&JOY


Het pakje wordt gratis naar je thuis gestuurd. Je mag de kleding na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.