Kom in actie met de Barbie® Geheim Agent pop van Barbie en het Geheime Team! Met haar coole moves en stijl is...

Proefkonijn gezocht: Barbie® Geheim Agent

Kom in actie met de Barbie® Geheim Agent pop van Barbie en het Geheime Team! Met haar coole moves en stijl is de Barbie® Geheim Agent pop helemaal klaar voor haar missie. En jij? Ben jij er klaar voor?


In de avontuurlijke actiefilm "Barbie en het Geheime Team" speelt Barbie™ een turnster die samen met haar vriendinnen Teresa™ en Renee™ geheim agent wordt. De drie gaan van de gymzaal naar de stad, en de hele wereld rond, om een beruchte inbreekster te stoppen. Deze geheim agenten zijn klaar voor hun missie en halen maar al te graag hun geweldige moves en stijl boven. Wat Elien en Lore van de film vonden? Dat lees je hier.  

Schiet nu zelf in actie met de geheim agenten van Barbie™ en het Geheime Team en red de mensheid! Speel actiescènes uit de film na of bedenk zelf gloednieuwe avonturen. Verzamel alle personages uit Barbie™ En het Geheime Team om elke misdaad op te lossen.


Barbie® deinst nergens voor terug in haar iconische heldenoutfit uit de film: een strakke paarse bodysuit met passend rokje (niet verwijderbaar) en een roze riem.  Haar paarse laarzen zijn echt supercool! Wanneer ze zich moet vermommen, doet ze dat in stijl! Een satijnzachte roze regenjas met glitterdetails en een roze zonnebril zijn de perfecte accessoires voor deze stijlvolle geheim agent. Als het tijd is voor een snelle ontsnapping plug je de bijgeleverde spionnentool (de G.L.I.S.S. tool uit de film) in de opening op haar rug en ze komt in actie! Terwijl de tool ronddraait, maakt Barbie® radslagen waarmee ze iedere wedstrijd zou winnen! Draai de tool en Barbie® doet nog coolere stunts: achterwaartse en voorwaartse salto's! 


De avontuurlijke Renee™ ruilt haar strakke spionnenoutfit dan weer voor een schitterende blauwe galajurk. Als accessoire neemt ze een abseilrugzak (niet afneembaar) mee, waarmee ze maar liefst 30 cm kan vallen en klimmen! 

Teresa™ verandert van een vermommingsexpert uit de film in een glamoureuze partygirl. Het dienblad en de spionnenzonnebril zijn de perfecte accessoires voor haar. Opvallen doet ze door haar fantastische spinkicks wanneer je op de hendel drukt! 

Getest op kinderen zkt 2 proefkonijnen die houden van spannende, halsbrekende moves. We geven 2 poppen weg: Teresa en Renee. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en vertel wat jouw grootste troef als geheim agent zou zijn. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met maandag 4 april

 
Met Barbie® kun je worden wat je wilt! De geheim agenten van Barbie™ en het Geheime Team veranderen continu van vermomming en halen hun beste spionagetrucjes boven!

De personages uit Barbie™ En het Geheime Team zijn verkrijgbaar in de meeste speelgoedzaken. De adviesprijs is € 26,99.


De pop moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag de pop na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.