Pieter Gaudesaboos selecteerde de mooiste voertuigen van vroeger en nu en gaf er zijn eigen interpretatie aan. Autofanaat Pepijn was erg be...

Origineel met een retro touch

Pieter Gaudesaboos selecteerde de mooiste voertuigen van vroeger en nu en gaf er zijn eigen interpretatie aan. Autofanaat Pepijn was erg benieuwd naar dit kleurrijke kartonboekje.

Samen met Tellen, Dieren en Kleuren maakt Voertuigen deel uit van je allereerste speelgoedwoordenboek. Auteur, illustrator en vormgever Pieter Gaudesaboos bundelde zijn illustraties in kleurrijke kartonboeken met herkenbare voorwerpen en thema's voor de allerkleinsten. Leer op een speelse manier nieuwe woordjes. Van een racewagen en een trein tot een helikopter.


Groot autofan Pepijn (bijna 2) vindt Voertuigen een zeer leuk eerste boekje. "Een boekje over voertuigen scoort zeker bij Pepijn", zegt mama Nele. "Het zijn originele tekeningen met afwisselende stijlen. Hedendaags, maar toch met wat jeugdsentiment voor de mama en papa. De tekeningen maken het boek origineel en grappig."Pieter Gaudesaboos valt op door zijn gevarieerde, eigenzinnige stijl. "Een mooie en leuke lay-out. Toch wel anders als de meeste prentenboeken. Een origineel boekje met een retro touch, maar toch hedendaags. Ideaal om samen met je kindje een verhaaltje zelf te verzinnen. Ze blijven meestal nog niet lang zitten, dus je kan het verhaaltje zo kort of zo lang maken als je zelf wil."


"De kaft is gemaakt uit stevig karton en het boekje heeft een handig formaat, ideaal voor kleine peuterhandjes. Het boek omschrijven in 5 woorden? Mooi, origineel, leuk concept, kleurrijk en aangepast aan de peuterleeftijd."


"Het boekje gaat hier zeker nog veel bekeken worden! En ik ben van plan de andere boekjes uit dezelfde reeks voor zijn verjaardag te kopen."


VOERTUIGEN 
Pieter Gaudesaboos  
€ 6,99 
http://www.lannoo.be/voertuigen