Zomerse pastels, romantische bloemenmotieven en exotische fotoprints bepalen dit jaar jouw feestelijke communie- of lentefeest outfit. Str...

Hoog girly gehalte of lekker stoer?

Zomerse pastels, romantische bloemenmotieven en exotische fotoprints bepalen dit jaar jouw feestelijke communie- of lentefeest outfit. Straal in JBC op je grote dag!

De communie- en lentefeestcollectie voor meisjes bevat drie inspirerende thema's. Snoepjeskleuren, fotoprints en bloemen zetten de toon voor de komende voorjaarsfeesten.

De JBC stylisten werkten voornamelijk met speelse snoepjeskleuren en pastels. Denk aan een witte jurk met daarover een jasje in opvallend oranje, of tops en jurkjes in petroleumblauw. Stuk voor stuk schattige stuks met een hoog girly gehalte.
 

Ben je een romantisch zieltje en wil je ook graag zo gekleed gaan op je feest? Dan staat een liefelijk bloemenmotief op jouw lijf geschreven. Probeer de jurk met bloemetjes of combineer een sober topje met een opvallend opsteekroosje. Wil je graag extra kleur in je outfit, dan is de witte jurk met fleurige bloemenprint jouw ideale party dress.


Meisjes die dromen van verre reizen naar authentieke dorpjes vinden hun perfecte feestoutfit binnen het exotische fotoprintthema. Met de inspirerende foto's van pittoreske dorpjes en azuurblauw zeewater op je feestjurk steel jij sowieso de show! 


Ook voor de jongens zit er heel wat blauw in de collectie. Van lichtblauw, over stoer petroleumblauw, tot marineblauw. Daarnaast bevat de collectie een aantal stuks met een grijze ondertoon. Combineer blauw en grijs met een wit hemdje voor een stoere maar toch feestelijke jongensoutfit. 


Wie zei trouwens dat accessoires enkel voor meisjes zijn? Het JBC team ontwierp enkele speelse strikjes en een hoed die de outfit van onze deugnieten extra feestelijk maken! Valt het feest op een zonnige dag? Dan zijn shorts een goede keuze. De bermuda's uit de JBC communie- en lentefeestcollectie zijn perfect voor een uurtje feestelijk tafelen en daarna kinderlijk buitenspelen. 


Kijk ook zeker even op de website naar de geweldige accessoires om je outfit helemaal af te maken: juwelen, broches, schoudertassen, handtasjes, ... voor de meisjes. Hoedjes, pilotenbril, riem en sjaaltjes voor de jongens. Ohja, je communie- of lentefeest outfit hoeft echt geen fortuin te kosten! Kijk snel naar de prijsjes op de webshop van JBC.


Meer weten?
https://www.jbc.be/nl/meisjes/
https://www.jbc.be/nl/jongens/

Foto's?
Oona