Nog heel even en het is Paasvakantie. Ga jij paaseieren zoeken in de sneeuw? Sneeuwbalgevechten, rondtrekken per slee of een skipiste afda...

Dolle sneeuwpret

Nog heel even en het is Paasvakantie. Ga jij paaseieren zoeken in de sneeuw? Sneeuwbalgevechten, rondtrekken per slee of een skipiste afdalen? DECATHLON garandeert heel veel sneeuwpret.
In het uitgebreide wintersportgamma vind je kwalitatieve kledij en accessoires, zodat zelfs de jongste sneeuwavonturiers het warm hebben en zich comfortabel voelen. Een heerlijke donsjas, of een schattige onesie, alles wat je nodig hebt voor een dolle skivakantie!

Alles begint met aangepaste kledij:
1. thermisch ondergoed
2. isolerende t-shirts met lange mouwen of fleecetruien
3. skibroeken en -jassen


Het gekende drielagensysteem, en wel in bovenstaande volgorde, is net als bij volwassenen de norm voor een kindvriendelijke skibeleving. Begin bij het begin! Het omkeerbare thermische ondergoed (9,95 euro) van Wed’ze garandeert een optimale isolatie.


Om de bescherming tegen vocht te waarborgen kies je best voor een skibroek of salopette van topkwaliteit. DECATHLON biedt verschillende opties aan, zoals de ‘2 in 1’-Maxcarve van Wed'ze. Uitgerust met extra onderjas belooft deze blauwe skivest (99,95 euro) met fluogele details zowel waterdicht, ademend als super isolerend te zijn. Met het innovatieve ritssysteem maak je hem in no time aan de bijpassende fluogele broek vast (69,95 euro). Beschikbaar vanaf 8 jaar. Wie op zoek is naar een broek die je snel en eenvoudig aanpast aan de lengte van de benen, vindt in de Wed’ze Evoslide pull n fit (29,95 euro) de perfect match! Deze handige skibroek is verkrijgbaar in rood-oranje, roze, zwart, donker- en lichtblauw. Ook beschikbaar in verschillende maten, van 4 tot 14 jaar. 


Voor de allerkleinsten stelt DECATHLON de schattige skipakken van Wed’Ze voor. Door de compactheid van de onesies geniet je kleine spruit op een fijne én warme manier van zijn eerste kennismaking met de sneeuw.
 
De Wed’ze Midstyle (59,95 euro) is er op zijn beurt voor sneeuwavonturiers die leren skiën. De warme en technische jas en de comfortabele broek maak je aan elkaar vast om je baby te beschermen tegen de koude en de sneeuw. Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: turquoise-bordeaux, oranje-bordeaux en geel-blauw met print. Vanaf 18 maanden tot 5 jaar.  


De Wed’ze Evoslide (49,95 euro) voor baby’s bestaat uit een warme en waterdichte laag die je naargelang de weersomstandigheden combineert met het buitenste skipak. Verkrijgbaar in een geel-blauwe of oranje-bordeaux uitvoering. Van 12 maanden tot 3 jaar.

Naast warme en makkelijke kledij behoren mutsen tot de absolute must-haves van je ski-outfit. Het hoofd is namelijk een stuk gevoeliger voor de koude dan andere lichaamsdelen. Twintig tot dertig procent van de temperatuuruitwisseling met de buitenlucht verloopt via het hoofd. 


Enkele oplossingen voor kleine durfals:
* Wed'Ze oorbeschermers - vanaf 8 jaar - 9,95 euro
* Wed'Ze gele muts - vanaf 4 jaar - 7,95 euro
* Wed'Ze skimuts met fleece - van 8 tot 14 jaar - 9,95
* Wed'Ze Peruaanse skimuts met kleine monstertjes - 14,95 euro
* Wed'Ze Peruaanse skimuts  - 14,95 euro


Wij stonden nog nooit op de latten. Jullie wel? Gaan jullie skiën in de Paasvakantie? Staan de koffers al klaar? Zit alles weg? Of moet je nog een jas, trui en muts gaan kopen?


Meer weten?

Foto's?
Walkie Talkie